Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ben o soruşturmalardan para cezası dışında bişey çıkacağını sanmıyorum. Gelir olarak sadece oyuncu satışı düşünmemek lazım, misal neymar açıklandığından beri patlama yapan forma satışları, hemde öyle bizim gibi lokal pazar ile kısıtlı değil. Şampiyonlar liginden kazanacakları para, liglerinde yayın gelirinin daha yüksek olması. Bunu kadroda düşünmedikleri ve para edecek oyuncuları kiralık vererek değil satarak destekleyeceklerini düşünüyorum. Bunu Avrupanın üst seviye takımlarının hepsi aşağı yukarı yapıyor, buna Real Madrid gibi, Manu gibi gelir canavarı takımlar dahil. Demem o ki kiralık alabileceğin oyuncu var, kiralık söz konusu olmayacak oyuncu var.neymar transferini gelir gider tablosunda denkleştirmeleri pek mümkün görünmemesine rağmen mbappe'yi alarak ffp ile adeta dalga geçtiler
avrupa işin iç yüzünü elbette biliyor ama parayla dayak yemek istemedikleri için sustular. bak linkteki habere göre 1 eylül'de soruşturma açtık dediler sonra psg ne yaptıysa herkes birden sustu meseleyi dosya altına ittiler
UEFA, PSG'ye FFP soruşturması actığını duyurdu | Goal.com
Son düzenleme: