Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
"Tudor, Arda Turan’ı tekrar veto etti." Bu sözü bile yeterli benim için.

Karabüklü poko çok iyi transfer olur.Hem iyi bir yedek olur hemde ben yedeğim diye sıkıntı çıkarmaz.İlk 11 başladığında da verim alırız.

Daley-Blind-716644.jpg

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, devre arasında yapacağı kaliteli takviyelerle şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdürmek istiyor.

Igor Tudor'un raporu doğrultusunda iyi bir sol bek transferi yapmak isteyen Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi bitecek olan Hollandalı Daley Blind'i gündemine aldı.

Calciomercato'nun haberine göre, İngiliz devine cüzi bir bonservis bedeli teklif edecek olan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, futbolcuya da imza parası ve uzun süreli bir kontratla teklifini iletecek.

Man Utd: transfer reports from Turkey could bring new beginning for Italy star | English News | Calciomercato.com

Asamoah-Kaan Ayhan-Emre Akbaba yı alırsak muazzam olur. Kanat olarak aklıma birisi gelmedi şunu alalım diyebileceğim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek için düşünülüyorsa gelmesin ama kaliteli bir futbolcu

Kötü olmaz. Çok yönlü bir oyuncu.

Bana göre çöp. Hiç sevmiyorum aşırı antipatik.

ön liberoya koysak bizde matiç etkisi yaratır

Bu adam bizde yıldız olur. Nesini beğenmiyorsunuz bir anlasam.

Mükemmel olur bize böyle adamlar lazim

Asamoah'ta mesela sol bek sol acik sol ic rahat oynar,blind'de ayni tarz degisik mevkilerde alternatif olabilecek bir isim

Futbol camiasinda joker dedigimiz oyuncularin Tudor'un takiminda herzaman yeri vardir

belhandanın yerine düşünülen isim iyi okumadınız mı bilmiyorum ama yerli veya gurbetçi iyi bi isim aranıyor.defansif ortasaha ise yabancı olacak.poko gibi biri ..

kaan ayhan sagbek için düşünülyo ama alınmasa da olur.asamoah solbeke gelir,sol kanat yabancı olur .donk ve latovlevici yolcu görünüyor.tabi de jongta.

ben hemen bakıcam uygun isimlere fransadan.

Tek kanatli sisteme devam etmeliyiz,ona göre transferler yapmak zorundayiz

Iki kanatli sistemi karabuk macinda ilk kez oynadik cok net pozisyonlar bulduk ama orta sahada sikinti yasadik o yuzden tek kanatli sistem ile devam edelim ve merkezde sayisal üstünlük saglayalim

Tolga'nin yerine biri gelecekse bu asamoah olmali

Ofansif anlamda iyi

Defansif anlamda sırıtır

Ama yine de katkı sağlar

Max. 1.5-2m kazanacaksa gelsin

Geri
Üst Alt