Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
blind kör demektir
caroldan sonra bir kör daha kaldirmaz benim bünye

Samsung Galaxy S8+
Tapatalk (^_^)

Sinan-Tolga-Garry-Linnes filan gelecek en ufak teklifte elden çıkarmamız en hayırlı olanıdır

1)İlk 11 Asamoah bence olmazsa olmaz
2)Rotasyona eğer Eren 'i bir şekilde elden çıkarabilirsek Gomis ile birlikte oynayacak adam gibi bir golcü
3)Rotasyona Selçuk-De Jong-Donk gibi gereksiz herifleri bir yere iteleyebilirsek kafası kırık aşırı agresif Poko-D. Amartey-A. Duncan tarzı vahşi bir orta saha
4)İlk 11 Garry-Tolga filan yerine adam gibi bir sol kanat en az Feghouli ayarında birisi

söyle iri yari müslüman bir forvet yok mu

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Adı üzerinde Blind (Kör) reis adamın adı ManU taraftarı zamanında az sövmüyordu baya Selçuk Şahin muamelesi görüyordu

Bu adamı defansçı sol bek diye oynatıyorlar ama gerçekten öyle ahım şahım bir artısını göremiyorsun defansta üzerine birde ciddi hatalar yapınca iyice çekilmez oluyor

Milli takıma ilk girişi ve forma şansı bulması tamamen torpil ile olmuştu sanırım ama ManU 'da hala nasıl barınıyor onu hiç bilmiyorum
Aynı bize benziyor kadro yapılanırken böyle Manu seviyesi için vasat oyuncular hala kadroda.

Lesh, sadece United'da oyniyor diye isteyen adamlar var.

Lesh oglu lesh

Tudor'un tüm tespitleri dogru. Kaan, Emre ve Asamoah hamleleri takima level atlatir.

Buna göre siradaki yolcular: Eray, Hakan, Jong, Donk, Koray, Tarik, Umut, Selcuk, Emrah, Endogan, Yasin, (Sinan, Eren)

katıyorum fakat bu tür takviyeler tarık, selçuk, de jong gibi tobcular gittiği vakit yapılmalı diye düşünüyorum. öbür türlü, şişkin olan takım daha çok şişiyor.

2 sene selcuk gidecek diye takviye yapmayacak mıyız yani?
bizim ffp anlaşmasında maaş sınırımız yok diye biliyorum
eğer bu sınır yoksa devre arasında gerekli hamleler yapılmalı
gidecek olan da zamanı geldiginde gidecek zaten

2 sene selcuk gidecek diye takviye yapmayacak mıyız yani?
bizim ffp anlaşmasında maaş sınırımız yok diye biliyorum
eğer bu sınır yoksa devre arasında gerekli hamleler yapılmalı
gidecek olan da zamanı geldiginde gidecek zaten

gelecek adam yıllık 500k maaş alacaksa sorun etmem ama bizim takımda açlık sınırı 1m'den başlıyor biliyorsun

Eren satılıp iyi bir forvet alınmalı. Yeri geldiğinde Gomis'i dinlendirebilecek birisi olmalı.

Sizde yine hemen herkesi sattınız. Arkadaşlar böyle bi harcama 5 senede 1 kere olur. Bundan sonra kadro korunup takviyeler yapılacaktır. Yok garryi latoyu linnesi selçuğu Sinan'ı Yasin'i Tolga'yı yolla falan? Hepsini nereye yolluyorsun? Donk de jong Koray Yasin Hakan vb gider. Diğerleri kalır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gelecek adam yıllık 500k maaş alacaksa sorun etmem ama bizim takımda açlık sınırı 1m'den başlıyor biliyorsun

Her tobcunun bir maliyeti var. Sampiyonlugu kaybetmektense parası neyse verip almak su an yapılması gereken en dogru istir. Su an maliyet hesabı yapma lüksümüz yok. O lüksümüz olsa Feghouli'ye 3.8 vermezdik ve bu kardo en basından hic kurulmazdı.

Kaan Ayhan konusunda aklımda soru işaretleri var şahsen.Sadece Hırvatistan maçındaki performansına bakarak oyuncuyu transfer etmemeliyiz.Almanya ikinci liginde birkaç maçını izleyen bir renktaşımız var mı gelse bizi aydınlatsa?

Geri
Üst Alt