Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Çok ağır bir adam, şiddetle karşıyım...

İzlediğim hiç bir maçında ekstra bir meziyeti dikkatimi çekmedi. United'in kadrosunun daha kötü olduğu bir iki sene önce bile pek sivrilemedi. Tabi bir başka gerçek ise Premiere League'de oynamış olup ligimize gelen aşağı yukarı her oyuncunun etkili olması.

Tek kanatlı sistemin doğru bir seçim olacağını düşünmüyorum. Özellikle Karabük maçında rakibi iki kanattan ablukaya aldık ve hatalı son kararlar yüzünden netleştiremesek bile iyi pozisyonlar çıkardık. Rakibi kanatlardan ekarte etmek herzaman daha kolaydır, bunu iki kanat ile yapmak daha etkilidir çünkü rakibin dengesine bozarsın. Karabüğe karşı laubalilik nedeni ile kendi hatalarımız dışında pek imkan tanımadık.

Premier lig seviyesine low kalıyor olabilir ama bizim ligde kanırtır keşke gelse
Birden fazla mevkii oynuyor

Parçalı altında görmeyi arzuluyoruz
9181f81d3cdbf87e9b3e4e2b3c113eb1.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende buna tutuluyorum işte
Elano van persie niy e kanirtmadi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde pek beğenmediğim bir oyuncu.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi yonleri:
-Zeki olmasi, ozellikle bizim ligimizde oynayan oyunculara bakarsak bu konuda sinifta kalmaz.
-Paslari duzgun.
-Alt yapisi saglam.

Kotu yonleri:
-Cok yavas.
-Teknik kapasitesi bence vasat.

Merkezde kadroda yer bulabilirse uygun bir futbolcu olur benim gozumde ama stoper olarak degil, kanat icin dusunuyorsak yanlis bir tercih olur. O bolgeye daha hizli ve teknik bir oyuncu alinmali.

Hele bir susun.İşin ustası Enes Dalmış yorumunu bekliyoruz reis :hat:

Adı üzerinde Blind (Kör) reis adamın adı ManU taraftarı zamanında az sövmüyordu baya Selçuk Şahin muamelesi görüyordu

Bu adamı defansçı sol bek diye oynatıyorlar ama gerçekten öyle ahım şahım bir artısını göremiyorsun defansta üzerine birde ciddi hatalar yapınca iyice çekilmez oluyor

Milli takıma ilk girişi ve forma şansı bulması tamamen torpil ile olmuştu sanırım ama ManU 'da hala nasıl barınıyor onu hiç bilmiyorum

Geri
Üst Alt