İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Başkan adayımız belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence bu akıl hocası Fatih Terim olabilir mi?Bu sene yaptığımız transferler falan Terim'in de isteyeceği oyuncular diyebiliriz.
Sanmıyorum böyle bir durum olsaydı bir şekilde gün yüzüne çıkardı gibi. Bu durumda iki ihtimal var ya çok bilgili ancak ünlü olmayan birisi ya da camiada çok sevilmeyen, tepki toplamasından çekinildiği için ismi saklanan birisi.
Sergen mode on:
Arkadaşlar jenerasyonunun en yetenekli futbolcusu. Altın jenerasyondan. Kendi yaş kategorisinde dünyanın en iyi 10 numarası. Mutlu-Atalay-Recep Gül-Oğuz Sabankay-Cafercan-Cem Sultan-İsmail Çipe ile dünyanın en iyi takımı olabiliriz. Genç takımlarda her maç 8 gol 19 asist yapan bir adam bu. 3 sene sonra 738 milyon dolara satarız bu çocuğu.
Sergen mode off.
Bizimkiler bir akıl hocası tutmuşlar ama ismini gizli tutuyorlar muhtemelen, ciddi şekilde bir planlama mevcut şu an.
ehehhehe cok komik
@gokayakpinar
mutlu ile ilgili Neden detaya girmiyorum.Altınordu'da devam etse vay be çok iyi oyuncu denecekti. Galatasaray'da ise fiziken hazır değil 2 sene daha beklesin
Potansiyele üst seviyede şans verdiğinde geliştirebilirsin.Bana göre Mutlu yanlış tercih yapmıştır. İnşallah aklını biri çelmemiştir diyelim
gökay abi gerekeni söylemiş sizin gibilere,u 17 degerlendirmesi yap demişti keramettin abi ama yapmıycam.saçmalamaya devam edin.zaman gösterecek o cocukların ne olacagını.
O kimYerli Guadrado
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meksikalı futbolcu vardı ya en son Psv'de oynuyordu galiba Andre Guardado tip olarak ona benzettim
He Guadrado deyince anlamadım da.Meksikalı futbolcu vardı ya en son Psv'de oynuyordu galiba Andre Guardado tip olarak ona benzettim
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet tapadan yazıyorumda yanlış olmuşHe Guadrado deyince anlamadım da.