Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
cacık olmaz..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sence bu akıl hocası Fatih Terim olabilir mi?Bu sene yaptığımız transferler falan Terim'in de isteyeceği oyuncular diyebiliriz.

Sanmıyorum böyle bir durum olsaydı bir şekilde gün yüzüne çıkardı gibi. Bu durumda iki ihtimal var ya çok bilgili ancak ünlü olmayan birisi ya da camiada çok sevilmeyen, tepki toplamasından çekinildiği için ismi saklanan birisi.

Sanmıyorum böyle bir durum olsaydı bir şekilde gün yüzüne çıkardı gibi. Bu durumda iki ihtimal var ya çok bilgili ancak ünlü olmayan birisi ya da camiada çok sevilmeyen, tepki toplamasından çekinildiği için ismi saklanan birisi.

Hemfikirim o konuda,Cenk Ergün falan deniyor da bence alakası yok.O sadece menajer rolünde görüşme yapıyor.Tudor desek tamam transferleri anladık,altyapı olayını ona yazmak soru işareti.Burada 3. bir kişi var kesinlikle.

Sanmıyorum ama hayırlı olsun.

selcuk öztürkü de aldık altınordudan.önce konya u21deydi,şimdi bize geçti.o da altınordu ile sorun yasadı ve cok yetenekli.

Sergen mode on:

Arkadaşlar jenerasyonunun en yetenekli futbolcusu. Altın jenerasyondan. Kendi yaş kategorisinde dünyanın en iyi 10 numarası. Mutlu-Atalay-Recep Gül-Oğuz Sabankay-Cafercan-Cem Sultan-İsmail Çipe ile dünyanın en iyi takımı olabiliriz. Genç takımlarda her maç 8 gol 19 asist yapan bir adam bu. 3 sene sonra 738 milyon dolara satarız bu çocuğu.

Sergen mode off.

ehehhehe cok komik

@gokayakpinar

mutlu ile ilgili Neden detaya girmiyorum.Altınordu'da devam etse vay be çok iyi oyuncu denecekti. Galatasaray'da ise fiziken hazır değil 2 sene daha beklesin

Potansiyele üst seviyede şans verdiğinde geliştirebilirsin.Bana göre Mutlu yanlış tercih yapmıştır. İnşallah aklını biri çelmemiştir diyelim

gökay abi gerekeni söylemiş sizin gibilere,u 17 degerlendirmesi yap demişti keramettin abi ama yapmıycam.saçmalamaya devam edin.zaman gösterecek o cocukların ne olacagını.

Yabancı sınırı belli olmadan transfer yapılmaması taraftarıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ehehhehe cok komik

@gokayakpinar

mutlu ile ilgili Neden detaya girmiyorum.Altınordu'da devam etse vay be çok iyi oyuncu denecekti. Galatasaray'da ise fiziken hazır değil 2 sene daha beklesin

Potansiyele üst seviyede şans verdiğinde geliştirebilirsin.Bana göre Mutlu yanlış tercih yapmıştır. İnşallah aklını biri çelmemiştir diyelim

gökay abi gerekeni söylemiş sizin gibilere,u 17 degerlendirmesi yap demişti keramettin abi ama yapmıycam.saçmalamaya devam edin.zaman gösterecek o cocukların ne olacagını.

Gökay abiymis, Gökay abinin ove ove bitiremedigi "altin jenerasyonu" da gorduk Sergencim, gec bunlari.

Ozgur Can
Anil Dilaver
Serdar Eylik
Aydin Yilmaz
Emre Can Coskun
Berk Ismail Unsal
Volkan Pala

O U17'dekilerin yukarida saydigim isimlerden hic bir farki yok. Suc bizde aslinda, medya'ya kandik ve buyuk bir beklentiye girdik, son 10 yilda kim cikmis ki alt yapidan, ha bir Semih Kaya, bir de Emre Colak, biri Sparta Prag'da, digeri de Deportivo La Coruna.

Altinordu, Bursaspor ve Trabzonspor haric ulkede iyi bir alt yapi y-o-k.

Yerli Guardado

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İsmi biraz Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup oyuncusu ismi ama olsun.

⭐⭐⭐⭐

Geri
Üst Alt