Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bu transferler bitsin, Mart'da şampiyonluğu ilan ederiz. :)

neresi müthiş bir plan asamoahı al kaanla sezon sonu için anlaş bitti tamam. emre akbabayı zaten alamazsın abuk sabuk para isterler boşver salla onu.

ehehhehe cok komik

@gokayakpinar

mutlu ile ilgili Neden detaya girmiyorum.Altınordu'da devam etse vay be çok iyi oyuncu denecekti. Galatasaray'da ise fiziken hazır değil 2 sene daha beklesin

Potansiyele üst seviyede şans verdiğinde geliştirebilirsin.Bana göre Mutlu yanlış tercih yapmıştır. İnşallah aklını biri çelmemiştir diyelim

gökay abi gerekeni söylemiş sizin gibilere,u 17 degerlendirmesi yap demişti keramettin abi ama yapmıycam.saçmalamaya devam edin.zaman gösterecek o cocukların ne olacagını.

sergencim sakin ol ama u17 ler beni de hayal kırıklığına uğrattı. hepsi galatasaraydan birbirini tanıyan oyuncular bu kadar kopuk ve isteksiz oynamaya hakları yoktu. yunus filan daha topu süremiyor bu seviyede. yoksa alt yaş liglerde hepsi başarılı ama bu turnuva aştı bizim oğlanları galiba

sergencim sakin ol ama u17 ler beni de hayal kırıklığına uğrattı. hepsi galatasaraydan birbirini tanıyan oyuncular bu kadar kopuk ve isteksiz oynamaya hakları yoktu. yunus filan daha topu süremiyor bu seviyede. yoksa alt yaş liglerde hepsi başarılı ama bu turnuva aştı bizim oğlanları galiba

bu genclerin babası ya da dadısı degilim.Galatasaray sorumlu ,ilgilensinler fiizkleriyle,gelişimiyle.biz potansiyelden bahsediyoruz,gerisi onlara kalmış.bana görevini yapmamış belediye başkanı gibi davranmasınlar.fazla komik oluyo.

bu genclerin babası ya da dadısı degilim.Galatasaray sorumlu ,ilgilensinler fiizkleriyle,gelişimiyle.biz potansiyelden bahsediyoruz,gerisi onlara kalmış.bana görevini yapmamış belediye başkanı gibi davranmasınlar.fazla komik oluyo.

Takma boşver. Sen yazmaya devam et. Benim gibi birsürü insan merak edip okuyor yazdıklarını gençlerle ilgili.

Soluna hakim gibi görünüyor. Scoutlar izlemeden almamışızdır herhalde.

58be5265b44d6faf14000001.jpg

Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili çarpıcı bir iddia
Nijerya basınından geldi. Sarı Kırmızılı takımın Portekiz Ligi takımlarından Feirense'de forma giyen 21 yaşındaki Nijeryalı forvet Etebo ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray yönetimi ara transfer çalışmaları için düğmeye basarken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Portekiz Ligi takımlarından Feirense'de forma giyen ve Avrupa'da birçok önemli takımın listesinde olan 21 yaşındaki Nijeryalı forvet Etebo için sarı kırmızılı takımın da devreye girdiği iddia edildi.

Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Etebo ile Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United, West Bromwich, Leicester City ve Young Boys takımlarının da devreye olduğu öne sürüldü.

Oghenekaro Etebo kimdir?

Portekiz'in Feirense takımında forma giyen Nijeryalı Etebo, 21 yaşında ve forvet mevkinde görev yapıyor. Portekiz'e Nijerya'nın Warri Wolves takımından transfer olan genç futbolcu bu sezon Feirense formasıyla 9 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı. Etebo'nun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Futbol Arena

GSCimbom Portal

Geri
Üst Alt