- 19 Mart 2014
- 29.517
- 30.948
- 2.718
Bu transferler bitsin, Mart'da şampiyonluğu ilan ederiz. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ehehhehe cok komik
@gokayakpinar
mutlu ile ilgili Neden detaya girmiyorum.Altınordu'da devam etse vay be çok iyi oyuncu denecekti. Galatasaray'da ise fiziken hazır değil 2 sene daha beklesin
Potansiyele üst seviyede şans verdiğinde geliştirebilirsin.Bana göre Mutlu yanlış tercih yapmıştır. İnşallah aklını biri çelmemiştir diyelim
gökay abi gerekeni söylemiş sizin gibilere,u 17 degerlendirmesi yap demişti keramettin abi ama yapmıycam.saçmalamaya devam edin.zaman gösterecek o cocukların ne olacagını.
sergencim sakin ol ama u17 ler beni de hayal kırıklığına uğrattı. hepsi galatasaraydan birbirini tanıyan oyuncular bu kadar kopuk ve isteksiz oynamaya hakları yoktu. yunus filan daha topu süremiyor bu seviyede. yoksa alt yaş liglerde hepsi başarılı ama bu turnuva aştı bizim oğlanları galiba
bu genclerin babası ya da dadısı degilim.Galatasaray sorumlu ,ilgilensinler fiizkleriyle,gelişimiyle.biz potansiyelden bahsediyoruz,gerisi onlara kalmış.bana görevini yapmamış belediye başkanı gibi davranmasınlar.fazla komik oluyo.