Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
A. Madrid performansıyla kallavi paralara transfer olduğu koskoca Barcelona' da da ciddi sayıda maça çıkmış, zaman zaman iyi performans sergilemiş bir futbolcuya bizden başka bir kulübün talip olmamasının bir sebebi olmalı. Barca' ya gidip 1 dk süre alamayan oyuncular bile rağbet görür oysa?!...

Bu seviyelerde işin özeti ''Profesyonellik'' tir, Avrupalı bu bakımdan defolu adamı barındırmaz. Kendisi ektiklerini biçiyor da bize ne oluyor yahu?. Gerçi halinden memnundur, yattığı yerden parasını kazanmanın tadını almış da olabilir hani, hiiiç bozmayalım rahatını bence...

1840432821.jpg

1179167_620x410.jpg

Ulan Valverde bitirdin adami

Evet Valverde bitirdi adami. Tüm suc onda.

Eeeeey Valverde sen kimsin ya?!

Cumhurbaşkanımızın bazen kullandığı hitapla dalga geçme.

Hayrola Sarper?. Saygıdeğer Haşmetmaab Reisimiz forumumuza da mı el attı?. Temsilcisi gibi konuşuyorsun, iyi para veriyorsa ÖM dan yaz, biz de yolumuzu bulalım. Bilirsin, klavyem oldukça güçlüdür hani!:hat::oley::asd22::DD...

Gelirse illa ki katkı sağlayacaktır fakat gerek var mı düşünmek lazım. Takımı bozar mahveder gibi düşüncelere katılmıyorum. Sneijder'i bile bir çırpıda silen, De Jong kendisine bir laf söyledi diye yedek kulübesine sokmayan adam Arda'ya taviz vermez.

Gelecekse de yarım dönem gelsin. İyi performans verirse makul bir ücrete seneye de kiralanabilir. Arda'nın son şansı. Bunu değerlendirmek isteyecektir.

Altin Tepsi kulubune donus yapacagi meali cikiyor

Hayrola Sarper?. Saygıdeğer Haşmetmaab Reisimiz forumumuza da mı el attı?. Temsilcisi gibi konuşuyorsun, iyi para veriyorsa ÖM dan yaz, biz de yolumuzu bulalım. Bilirsin, klavyem oldukça güçlüdür hani!:hat::oley::asd22::DD...

Sadece saygı olarak şe etmiştim,bu tarz konularda parayla pulla işimiz olmaz hocam.

Son düzenleme:
Tuzağa düşürmek için açılıyor böyle konular ama asla başaramayacaksınız

Sadece saygı olarak şe etmiştim,bu tarz konularda parayla pulla işimiz olmaz hocam.

Lafın gelişi demiştim zaten, beni satın alacak para birimi henüz icat edilmedi!:asd22:...

(Burada tabi ki böyle diyeceğiz de parayı koklama imkanı varsa değerlendirelim; inceden inceden yaparım güzellemeleri, kimsenin ruhu bile duymaz. Aman çaktırma ha!:D)

Bahsettigimiz şey şu. Sol kanat iyi değil şuan arkadaşlar. Asamoah geldiği zamanda düzelmeyecek çünkü önünde oynayan oyuncu yetersiz olacak. Arda Turan suan nolursa olsun Tolgadanda,Garrydende yetenek olarak çok çok üstün. Mental sorunları var eyvallah. Ama biz destek verirsek mental olarakda iyi duruma gelecektir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

s.ali çeliker ardayı mehmet özbek istiyor, dursun ozbek ve cenk ergun istemiyor dedi böyle bişey varsa yuh artık dursunu mayısta seçmeyin

Bir ihtimal yuva derken Manisaspordan bahsediyor olabilirler

Yeter ki bizden uzak olsun kendisi

Sezon öncesi bende karşıydım ama bu aralar kafam karışık. Takımın büyük maçlardaki çaresiz ve yaratıcılıktan uzak halini görünce o tip bir oyuncuya ihtiyaç var diye düşünüyorum ama işte malum sebepler insanı ürkütüyor epey.

nintchdbpict000211644831.jpg

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato için harekete geçti.

Geçen transfer döneminde de gündeme gelen ve küçük bir farkla elden kaçan 28 yaşındaki futbolcu Çin'de fırtına gibi esse de mutsuz. Tianjin Quanjian forması altında oynadığı 25 maçta 15 gol 3 asist gibi göz dolduran bir performans sergileyen Pato, yeniden Avrupa sahnesine çıkmak istediğini menajerine bildirdi.

AVRUPA AŞKINA

Eren Derdiyok'un birinci forvet olacağı bir takıma gitmek istemesini ve seneye Avrupa kupalarını da hesaba katan Galatasaray yönetimi, Bafetimbi Gomis'le iyi bir ikili olacağını düşündüğü Pato için harekete geçme kararı aldı.

Brezilyalı yıldızın yakın arkadaşı olan Maicon ve Fernando'dan da bu transfer için yardım istenecek.

2019 sonunda sözleşmesi bitecek başarılı forvete cazip bir teklif sunacak olan sarı-kırmızılılar, Çin ekibini cüzi bir bonservise ikna etmeye çalışacak.

Amk Spor

GSCimbom Portal

maxsportsworldtwo516873-3261669.jpg

Galatasaray'da Umut Bozok harekatı!
Hırvat hocanın, Fransa 2. Ligi’nde 13 maçta 10 gol atan Umut için “Çabuk ve bitirici. Özellikleri bize göre” raporunu verdiği öğrenildi.

Gomis ve Eren Derdiyok'tan oluşan forvet rotasyonuna takviye yapmayı düşünen Galatasaray'da Umut Bozok sesleri yükseliyor... Sarı-Kırmızılılar bu sezon Fransa 2. Ligi'nde Nimes formasıyla harikalar yaratan 21 yaşındaki futbolcunun transferi için harekete geçti.

FARKLI ÖZELLİKLERİ ÖNEMLİ

Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Umut için teknik direktör Igor Tudor'un çok olumlu ifadeler kullandığı öğrenildi. Genç forvetin maç videolarını izleyen Hırvat hocanın, "Çok çabuk ve son vuruşlanrı etkili. Gomis ve Eren'in yanında farklı özellikleri ile iyi bir alternatif olur. Türk statüsünde olması da avantaj" dediği belirlendi.

BONSERVİSİ 3 MİLYON EURO

Bu sezon Ligue 2 ve Fransa Kupası'nda çıktığı 14 maçta 11 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Umut Bozok'un Nimes kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İsmi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılan genç yıldızın bonservis ücretinin 3 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında.

Milliyet

GSCimbom Portal

Geri
Üst Alt