Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Ay8dbv.gif

elestiri dogru ve art niyetsiz elestiri ise insanlar bunu kabul ederler

ancak bahseden yerliler her ufak hatada abartili abartili elestirilirse insanlar bunu dogal olarak artniyet olarak görürler ve o oyuncuya karsi saldiri olarak da görürler

yerli ve yabancilara yazilan elestirileri dikkatçe takip edersen çifte standart uygulandigini görebilirsin
Ben Forumda yabancı oyuncular için neler yazıldığını gördüm neler.

Benim bu okuduklarımdan anladığım bir başka nokta ise, Yabancı sınırı gelmesinde herhangi bir sakınca yok. Çünkü anladığım kadarı ile Türk oyuncular bu sınırı karşılaya bilecek kalitedeler.

Kimsenin hangi oyuncuyu istediğine karışamam ama ben bu konuda Türk oyuncuları bir grup olarak suçlu görüyorum. Bu yüzden sorum gayet açık, şu anda takımımızda banko oynayan Yabancı oyuncuların kalitesinde ve seviyesinde (Fizik, Kondisyon, vesaire) hangi Türk oyuncu var? Bunlardan hangisini kesip takımda ki banko oynayan Yabancı oyuncuların yerine oynatırsınız? En zayıf halka bile olabilir, Linnes ve Latovlevici ikilisinin oynadığı sol bek pozisyonu mesela.

Son düzenleme:
Acun abisinin takimina veya yukseleni olan takima gitsin.

Ne isi var burada.

Magazin yerine sahada oynarsa,buyursun gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Forumda yabancı oyuncular için neler yazıldığını gördüm neler.

Benim bu okuduklarımdan anladığım bir başka nokta ise, Yabancı sınırı gelmesinde herhangi bir sakınca yok. Çünkü anladığım kadarı ile Türk oyuncular bu sınırı karşılaya bilecek kalitedeler.

Konuyu anlamamissin o zaman

insanlar verimli oynayan yerlileri en ufak hatada abartili abartili elestiren art niyetlilere karsi

yerli oyuncularin büyük bölümü Galatasarayin ilk 11inde oynayacak kapasitede diyen yok

Konuyu anlamamissin o zaman

insanlar verimli oynayan yerlileri en ufak hatada abartili abartili elestiren art niyetlilere karsi

yerli oyuncularin büyük bölümü Galatasarayin ilk 11inde oynayacak kapasitede diyen yok
Hayır anladım ne demek istediğini ama sadece Türk oyuncular üzerinden yürütmenize katılmıyorum. Bu konuda suçlu isek hepimiz suçluyuz o zaman. Çünkü bu dediğin sadece yerli oyuncular için yapılmıyor, yabancı oyuncular içinde geçerli. Açın mesela Latovlevici, Linnes ve Rodriguezin konularını, okuyun bakalım neler yazılıyor.

Bunun dışında yukarıda yazdığım mesajımda sorum açık. Benim şahsi cevabım, şu anda takımda banko oynayan Yabancı oyuncuların birisinin yerine aklıma sadece iki tane yerli oyuncu geliyor, Abdülkadir ve Cengiz, bunun dışında aklıma gelen hiç bir Türk oyuncu yok. En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.

Şuna katılırım, Türk oyunculara olan tepkinin dozu daha fazla derseniz katılırım. Ancak, bunun sebebi belli, sadece ve sadece Milli Takımın durumuna ve Milli Takımda olan olaylara bakılması yeter. Bak diğer konulara girmiyorum bile, sadece Milli Takım diyorum, çünkü ne deniyor bir çok kez Milli dava. Milli davaya bu adamların verdiği değer ortada, benim uydurduğum bir şey değil. Avrupa Şampiyonasında bunu en vahim şekli ile gördük zaten.

Son düzenleme:
Karakterinin ele alınacak tarafı yok. Burada en çok savunan kişiler bile bir 10 dakika aynı ortamda bulunsalar dediğime gelirler, çok iddialıyım bu konuda, kendimden biliyorum; takım kaptanımız iken tesadüf etmişti, öyle bir hayal kırıklığı yaşamamış olsam, muhtemelen ben de olumlu yaklaşırdım transfer edilmesine. Tek kelime ile ifade etmem gerekirse ''Çiğ'' derim ki yakından bilen tanıdıklarım daha da olumsuzlar hatta...

Oynanayacağı muhtemel futbol bakımından değerlendirdiğimde;

Kısa vadede (Bu sezon için yani) bir katkı vermesi çok çok zor. O bitik fiziğini toparlaması aylar sürer, normal maç kondüsyonuna ulaşması ise sezon sonunu bulur. Bu dönemde alacağı sürelerde faydadan çok zarar vermesi kör göze parmak hesabı. Tepkilerin önüne geçmek için kendisini biraz zorlasa, bu defa sakatlık kaçınılmaz...

Uzun vadede; Emre B. gibi ileri yaşlara kadar verimli futbol oynamasına pek ihtimal veremiyorum; anatomisi ve mentalitesi buna müsait değil (Mesleğim gereği ortalamanın biraz üzerinde bilirim bu konuları, müsadenizle)...

Orta vadede (Sonraki sezon ve belki bir sezon daha), her şey yolunda giderse katkı verebilir. Ancak kendisine uygun bir format dışında verimli olması zor bir oyuncu; ne tipik kanat oyuncusu, ne ideal ''10 numara'', vs vs...

Hülasa; neresinden baksam olumlu düşünemiyorum bu hikaye hakkında...

Hayır anladım ne demek istediğini ama sadece Türk oyuncular üzerinden yürütmenize katılmıyorum. Bu konuda suçlu isek hepimiz suçluyuz o zaman. Çünkü bu dediğin sadece yerli oyuncular için yapılmıyor, yabancı oyuncular içinde geçerli. Açın mesela Latovlevici, Linnes ve Rodriguezin konularını, okuyun bakalım neler yazılıyor.

Bunun dışında yukarıda yazdığım mesajımda sorum açık. Benim şahsi cevabım, şu anda takımda banko oynayan Yabancı oyuncuların birisinin yerine aklıma sadece iki tane yerli oyuncu geliyor, Abdülkadir ve Cengiz, bunun dışında aklıma gelen hiç bir Türk oyuncu yok. En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.

Sadece türk oyuncular abartili elestirildigini söylemiyorum, ama iki tarafa baktigin zaman iyi oynayan yerlilere daha çok yükleniyorlar

bu takimin ilk 11inde bir sürü yerli topçu oynayabilir diyen mi var

En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.

potansiyel açidan yusuf acer var

Sadece türk oyuncular abartili elestirildigini söylemiyorum, ama iki tarafa baktigin zaman iyi oynayan yerlilere daha çok yükleniyorlar

bu takimin ilk 11inde bir sürü yerli topçu oynayabilir diyen mi var

potansiyel açidan yusuf acer var
Bilmiyorum Şükrü Bey kardeşim, elimizde bunu ölçecek bir veri olduğunu düşünmüyorum. Lakin dediğim gibi, ben Yabancı oyuncular için neler okudum neler. Türk oyuncular için bahsettiğim sebepler, misal verdiğim Milli Takım örneği, bu işin dozuna bence büyük etki ediyor.

Öyle bir şey dediğini iddia etmiyorum, sadece bu durumun bile Türk oyuncu grubu olayının hangi noktada olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum. Yoksa şu an Serdarın yerine Denayeri Babanı keseceğiz deseler oynatmam. Latovleviciyi çocuk parkında bile oynatmam. Keza Rodriguez, benim için kesinlikle kanat oyuncusu olarak yeterli değil, keşke Abdülkadir bizde olsa. Atmış altı numaralı Arda, ah şimdi bizde olsada olsa, seneye Avrupa Kupası bile mümkün derdim.

Yazdığın oyuncuyu izlemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.

Son düzenleme:
Gelirse '66 Arda' olacak, başka çaresi yok. Başka türlü olacak iş değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilmiyorum Şükrü Bey kardeşim, elimizde bunu ölçecek bir veri olduğunu düşünmüyorum. Lakin dediğim gibi, ben Yabancı oyuncular için neler okudum neler. Türk oyuncular için bahsettiğim sebepler, misal verdiğim Milli Takım örneği, bu işin dozuna bence büyük etki ediyor.

Öyle bir şey dediğini iddia etmiyorum, sadece bu durumun bile Türk oyuncu grubu olayının hangi noktada olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum. Yoksa şu an Serdarın yerine Denayeri babanı keseceğiz deseler oynatmam. Latovleviciyi çocuk parkında bile oynatmam. Keza Rodriguez, benim için kesinlikle kanat oyuncusu olarak yeterli değil, keşke Abdülkadir bizde olsa.

Yazdığın oyuncuyu izlemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.
Şuna katılırım, Türk oyunculara olan tepkinin dozu daha fazla derseniz katılırım. Ancak, bunun sebebi belli, sadece ve sadece Milli Takımın durumuna ve Milli Takımda olan olaylara bakılması yeter. Bak diğer konulara girmiyorum bile, sadece Milli Takım diyorum, çünkü ne deniyor bir çok kez Milli dava. Milli davaya bu adamların verdiği değer ortada, benim uydurduğum bir şey değil. Avrupa Şampiyonasında bunu en vahim şekli ile gördük zaten.

Bir kaç karaktersiz müptezellerin simarikligi yüzünden bu kategoriye ait olmayan topçular, Serdar ve Tolga gibiler mesela, gördükleri muameleyi hak etmediklerini düsünüyorum.

üzülerek ifade etmek isterim ki arda turan'in bana göre layik oldugu yer fenerbahce spor kulübü.

Arda,Kwadwo ve Emre Akbaba transferi bizi doğrudan şampiyon yapar. Bu arada Tudor,Arda’yı istemişse saygı duyarım. Bi
kaç haftaya fit olur Tudor’un elinde.

Bir kaç karaktersiz müptezellerin simarikligi yüzünden bu kategoriye ait olmayan topçular, Serdar ve Tolga gibiler mesela, gördükleri muameleyi hak etmediklerini düsünüyorum.
Düşüncende haklısın buna itirazım yok. Her ne kadar Serdar ve Tolgaya çok abartılı şeyler yazıldığını düşünmüyor olsam bile, yada ben denk gelmedim. Gördüklerim Serdarın çok dengesiz oluşu hakkında, Tolganın kazma olduğu hakkında, ki bana göre kazma Futbolcular kategorisine girer ve bunu art niyetli yazmıyorum.

Bir kaç karaktersiz yüzünden evet doğru ama işte sadece o değil. Senelerden beri süre gelen, önce Milli Takımın kötü gidişatı ile başlayan, bahsettiğin karaktersizler yüzünden iyice tırmanan ve benim için, bu şahsi fikrimdir, Avrupa Şampiyonası ile dosta düşmana rezil olmamız ile sonuçlanan bir süreç bu. Ve tekrar altını çizmek istiyorum, sadece Milli Takım ile alakalı bir durum değil. En güncel örnek Yabancı sınırı ve bunu savunurken ortaya konan, belki herkes için geçerli olmaya bilir ama şahsen beni hayretler içine düşüren argümanlar. Satır aralarını okuduğumda benim için ortaya çıkan özet, çalışmak zor geldi, nemalandığımız piyasa ortadan kalktı, büyüklerimiz bir zahmet el atıverin. Daha malum Türk Futbol sektörün de taraftarın dolmasına sebep olan neler var neler.

Arda kendi kendini yedi bitirdi.

Ama öte yandan Arda canavarini da bu ülke yaratti maalesef büyük ölcü de. Arda söyle Arda böyle Arda yukari Arda asagi.

Zaten kisilik ve karakter olarak labil bir insan Arda, bu kadar sükse yapinca da iyice kafayi bozdu her konu da. Artik bu adam dan futbolcu olarak hic kimseye fayda dokunmaz, hele hele bize hayatta dokunmaz cünkü en kücük bir hatasinda her pisligi yüzüne vurulacak her yaptiklari hatirlanacak ve üstüne gidilecek.

Bunlari kirmak imkansiz dan daha öte birsey hic bir sekilde mümkünati yok bu adamin gelip burada sadece futbola odaklanmasi. Ingilizce tabir ile adam tam bir "attention whore". Tam bir ilgi manyagi.

Son olarak da Bayrampasan ve adamligin batsin. Bizden uzak dur da ne bok yiyorsan ye.

Son düzenleme:
Arda yüksek ihtimal gelecek gibi gözüküyor hala gelmesine sıcak bakmıyorum fakat gelecekse ocak kampının başında gelip Tudor'dan 2-3 hafta sağlam antreman yemesi lazım diğer türlü eğer ki o göbekle ve güçsüz haliyle forma almaya çalışırsa kendisi adına büyük bir hüsran olur taraftarı tamamen karşısına alır ve bir daha kadroya giremez

Ulan bir çuval inciri berbat edecekler!!! Niye bu kadar ısrar edilir anlayabilmiş değilim...

Sorun formsuzluğu değil zaten fizik durumu. Arda'nın fizik durumu artık düzelmez bazı oyuncular erken bitiyor bunu millet niye kafasına sokamıyor cidden ilginç. Selçuk eski Selçuk olmaz çünkü bitti 3 sene önce, Arda'nın da durumu aynı. Arda fizik olarak hazır değil 2 senedir aynı:D Hiçbir zamanda hazır olmayacak. Bu fizik olarak hazır değil oyuncuları hiçbir zaman fizik olarak hazır olmaz. Hazır olan adamlar zaten çat diye birkaç haftaya yüzde 100'e geliyorlar.

Geri
Üst Alt