Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Forumda yabancı oyuncular için neler yazıldığını gördüm neler.elestiri dogru ve art niyetsiz elestiri ise insanlar bunu kabul ederler
ancak bahseden yerliler her ufak hatada abartili abartili elestirilirse insanlar bunu dogal olarak artniyet olarak görürler ve o oyuncuya karsi saldiri olarak da görürler
yerli ve yabancilara yazilan elestirileri dikkatçe takip edersen çifte standart uygulandigini görebilirsin
Ben Forumda yabancı oyuncular için neler yazıldığını gördüm neler.
Benim bu okuduklarımdan anladığım bir başka nokta ise, Yabancı sınırı gelmesinde herhangi bir sakınca yok. Çünkü anladığım kadarı ile Türk oyuncular bu sınırı karşılaya bilecek kalitedeler.
Hayır anladım ne demek istediğini ama sadece Türk oyuncular üzerinden yürütmenize katılmıyorum. Bu konuda suçlu isek hepimiz suçluyuz o zaman. Çünkü bu dediğin sadece yerli oyuncular için yapılmıyor, yabancı oyuncular içinde geçerli. Açın mesela Latovlevici, Linnes ve Rodriguezin konularını, okuyun bakalım neler yazılıyor.Konuyu anlamamissin o zaman
insanlar verimli oynayan yerlileri en ufak hatada abartili abartili elestiren art niyetlilere karsi
yerli oyuncularin büyük bölümü Galatasarayin ilk 11inde oynayacak kapasitede diyen yok
Editledim.Bir daha bu tarz müstehcen görseller atmayacağını umuyorum.
Hayır anladım ne demek istediğini ama sadece Türk oyuncular üzerinden yürütmenize katılmıyorum. Bu konuda suçlu isek hepimiz suçluyuz o zaman. Çünkü bu dediğin sadece yerli oyuncular için yapılmıyor, yabancı oyuncular içinde geçerli. Açın mesela Latovlevici, Linnes ve Rodriguezin konularını, okuyun bakalım neler yazılıyor.
Bunun dışında yukarıda yazdığım mesajımda sorum açık. Benim şahsi cevabım, şu anda takımda banko oynayan Yabancı oyuncuların birisinin yerine aklıma sadece iki tane yerli oyuncu geliyor, Abdülkadir ve Cengiz, bunun dışında aklıma gelen hiç bir Türk oyuncu yok. En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.
Bunun dışında yukarıda yazdığım mesajımda sorum açık. Benim şahsi cevabım, şu anda takımda banko oynayan Yabancı oyuncuların birisinin yerine aklıma sadece iki tane yerli oyuncu geliyor, Abdülkadir ve Cengiz, bunun dışında aklıma gelen hiç bir Türk oyuncu yok. En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.
En zayıf halkamız olan sol bek için bilr mesela aklıma bir tane, onlardan daha iyi olabilecek bir tane Türk oyuncu gelmiyor.
Bilmiyorum Şükrü Bey kardeşim, elimizde bunu ölçecek bir veri olduğunu düşünmüyorum. Lakin dediğim gibi, ben Yabancı oyuncular için neler okudum neler. Türk oyuncular için bahsettiğim sebepler, misal verdiğim Milli Takım örneği, bu işin dozuna bence büyük etki ediyor.Sadece türk oyuncular abartili elestirildigini söylemiyorum, ama iki tarafa baktigin zaman iyi oynayan yerlilere daha çok yükleniyorlar
bu takimin ilk 11inde bir sürü yerli topçu oynayabilir diyen mi var
potansiyel açidan yusuf acer var
Bilmiyorum Şükrü Bey kardeşim, elimizde bunu ölçecek bir veri olduğunu düşünmüyorum. Lakin dediğim gibi, ben Yabancı oyuncular için neler okudum neler. Türk oyuncular için bahsettiğim sebepler, misal verdiğim Milli Takım örneği, bu işin dozuna bence büyük etki ediyor.
Öyle bir şey dediğini iddia etmiyorum, sadece bu durumun bile Türk oyuncu grubu olayının hangi noktada olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum. Yoksa şu an Serdarın yerine Denayeri babanı keseceğiz deseler oynatmam. Latovleviciyi çocuk parkında bile oynatmam. Keza Rodriguez, benim için kesinlikle kanat oyuncusu olarak yeterli değil, keşke Abdülkadir bizde olsa.
Yazdığın oyuncuyu izlemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.
Şuna katılırım, Türk oyunculara olan tepkinin dozu daha fazla derseniz katılırım. Ancak, bunun sebebi belli, sadece ve sadece Milli Takımın durumuna ve Milli Takımda olan olaylara bakılması yeter. Bak diğer konulara girmiyorum bile, sadece Milli Takım diyorum, çünkü ne deniyor bir çok kez Milli dava. Milli davaya bu adamların verdiği değer ortada, benim uydurduğum bir şey değil. Avrupa Şampiyonasında bunu en vahim şekli ile gördük zaten.
Düşüncende haklısın buna itirazım yok. Her ne kadar Serdar ve Tolgaya çok abartılı şeyler yazıldığını düşünmüyor olsam bile, yada ben denk gelmedim. Gördüklerim Serdarın çok dengesiz oluşu hakkında, Tolganın kazma olduğu hakkında, ki bana göre kazma Futbolcular kategorisine girer ve bunu art niyetli yazmıyorum.Bir kaç karaktersiz müptezellerin simarikligi yüzünden bu kategoriye ait olmayan topçular, Serdar ve Tolga gibiler mesela, gördükleri muameleyi hak etmediklerini düsünüyorum.
RobbenSerdar Ali Çelikler : Dursun Özbek ve NEF yönetim kurulu başkanı arasında yapılan görüşmede sadece Arda Turan transferi değil masada başka yıldız transferleride vardı.