Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Evet nankör biziz.

Galatasaray'ın teklifi komikti diyen Arda
Saha dışında kabadayıcılık oynayan Arda
Büyük iki fenerli Emre ve Acun ile kanka olan Arda
Milli takımı bırakıp, dönen Arda
Milli takım dünya kupasından elenince sırıtan Arda

bunların hepsini yapan Arda ama nankör biz oluyoruz değil mi ?

Adam Galatasaray taraftarının gözünde itici olmak için her şeyi yaptı ama yine suçlu biziz. Keşke Arda suçu diğer insanlarda arayacağına biraz da kendi hakkında öz eleştiride bulunabilseydi her şey daha farklı olurdu.

66 numara Arda'nın büyük bir hayranıydım. Yıldızının parladığı Boleslav maçını dün gibi hatırlıyorum o zaman ne kadar heyecanlı olduğumu bilemezsiniz çünkü kendisinde Galatasaray'ın efsanesi olma potansiyeli vardı ama olmadı ve bunu da kendi tercih etti. Yapacak bir şey yok.

Yerli hangi futbolcuyu taraftar seviyor bana söylesene,Serdara denmeyen kalmıyor,Tolga 6 gol atmış olsa ne olacak bir kötü hatasında hemen saldırılıyor,Eren 1 maç kötü oynasın yine saldırılacak bu iş böyle aga,Yerli futbolcu olarak taraftar kimseyi benimseyemiyor Emre Mor falan diyoruz gelse 2 maç sonra küfürler eşliğinde tribünde görürüz
Yahu canım kardeşim yerli yabancı ile ne alakası var, ikide bir bunu argüman olarak ortaya koyuyorsunuz. Arda bizde çıktığı ve iyi olduğu ilk dönem yabancı oyuncu muydu? Burada ki kimsenin yerli oyuncular ile bir alıp veremediği yok, iyi olana, çalışıp kendini geliştirene kimse bişey demiyor. Türk oyuncuları kötü ise, kendilerini geliştirmiyorlar ise, çalışmıyor ise bunda taraftarın suçu ne. Senin örnek olarak verdiğin Serdar Aziz, adam çalışıyor ve bunun için takdir ediliyor, gördüğün gibi Formayı da aldı. Biz keyfimizden mi yabancı sınırı gelecek diye tir tir titriyoruz? Hani var mı şu takımda oynayan Yabancı oyuncuların yerine aynı kalitede ve seviyede oynata bileceğin türk oyuncular? Bugün takımda stoper olarak ikinci bir Maicon olsa Serdarı mı tercih edersin yoksa ikinci Maiconu mu?

Sizde ki Problem siz eleştiriyi bile saldırı olarak algılıyorsunuz. Örnek Serdar Aziz ve dengesiz girişleri. Bu görünen bir şey, sizin için bunu dile getirmek bile saldırmak, yerli futbolcu düşmanı olmak anlamına geliyor.

Faydası olmayacak adamı, aksine bu takımı karıştıracağı aşikar olan bir adamı istemek türk oyuncu düşmanlığı ise başım gözüm üstüne doğrusu. Yeter ki gelmesin ve Takımıma zarar vermesin, ben her türlü şekil düşman ilan edilmeye razıyım. Hiç bir zaman kötüyü destekleyip, böylelikle Galatasaraya zarar verilmesine göz yummam.

Son düzenleme:
Yahu canım kardeşim yerli yabancı ile ne alakası var, ikide bir bunu argüman olarak ortaya koyuyorsunuz. Arda bizde çıktığı ve iyi olduğu ilk dönem yabancı oyuncu muydu? Burada ki kimsenin yerli oyuncular ile bir alıp veremediği yok, iyi olana, çalışıp kendini geliştirene kimse bişey demiyor. Türk oyuncuları kötü ise, kendilerini geliştirmiyorlar ise, çalışmıyor ise bunda taraftarın suçu ne. Senin örnek olarak verdiğin Serdar Aziz, adam çalışıyor ve bunun için takdir ediliyor, gördüğün gibi Formayı da aldı. Biz keyfimizden mi yabancı sınırı gelecek diye tir tir titriyoruz? Hani var mı şu takımda oynayan Yabancı oyuncuların yerine aynı kalitede ve seviyede oynata bileceğin türk oyuncular? Bugün takımda stoper olarak ikinci bir Maicon olsa Serdarı mı tercih edersin yoksa ikinci Maiconu mu?

Sizde ki Problem siz eleştiriyi bile saldırı olarak algılıyorsunuz. Örnek Serdar Aziz ve dengesiz girişleri. Bu görünen bir şey, sizin için bunu dile getirmek bile saldırmak, yerli futbolcu düşmanı olmak anlamına geliyor.

Faydası olmayacak adamı, aksine bu takımı karıştıracağı aşikar olan bir adamı istemek türk oyuncu düşmanlığı ise başım gözüm üstüne doğrusu. Yeter ki gelmesin ve Takımıma zarar vermesin, ben her türlü şekil düşman ilan edilmeye razıyım. Hiç bir zaman kötüyü destekleyip, böylelikle Galatasaraya zarar verilmesine göz yummam.

Sen dort dortluk stoper mi istiyorsun Kenan? Zayif yonlerini dile getirinde dunyada dort dortluk stoper var mi? Sergio Ramos, Thiago Silva, Hummels her macta iyi mi oynuyorlar, hic mi hata yapmiyor bunlar?

Ben Serdar super ligin en iyi yerli stoperi dedigimde bana gulenler vardi, simdi Serdar Aziz konusuna girsen herkes birden ovmeye basliyor.

Maicon'a da ostersunds maclarindan sonra agir elestiriler vardi, yok bundan birsey olmaz, cok agir stoper, Chedjou bundan daha iyiydi, ee simdi ne oldu?

Son düzenleme:

Dediğimi çürüten birşey değil bu açıkçası,Ben yerli transferi gerekiyor diyorum ve alacağımız çoğu isimede bir kulp takılır illaki şuan mevcut yerlileri örnek verdim işte bende,Serdar Azizin dengesiz girişleri için denilenler değil kastettiğim orada en ufak hatada neler yazıldığını biliyorum çünkü

Geldiğinde bişeyler verip vermemesi bir tarafa bu kadar sempatik bir takım iğrenç bir şekil alabilir. Düşünsenize kamera önünde ağzı gözü, kıçı başı ayrı oynayan 'adam'.

Bide bu adamı almak için kaynak bulmaya çalışıyoruz.

Terimi getirmemek için yapıyorlar

Sen dort dortluk stoper mi istiyorsun Kenan? Zayif yonlerini dile getirinde dunyada dort dortluk stoper var mi? Sergio Ramos, Thiago Silva, Hummels her macta iyi mi oynuyorlar, hic mi hata yapmiyor bunlar?

Ben Serdar super ligin en iyi yerli stoperi dedigimde bana gulenler vardi, simdi Serdar Aziz konusuna girsen herkes birden ovmeye basliyor.

Maicon'a da ostersunds maclarindan sonra agir elestiriler vardi, yok bundan birsey olmaz, cok agir stoper, Chedjou bundan daha iyiydi, ee simdi ne oldu?
Yusuf Bey kardeşim ben ne tüm mesajımın herhangi bir yerinde, nede blodladığın bölümde dört dörtlük stoper beklentisi içinde olduğumu göremiyorum.

Tamda bundan bahsediyorum işte, yazdığımın bu söylediğin ile hiç bir alakası yok iken, sadece Serdar üzerinden bir eksiğinin eleştirilmesi bile sizin için çok başka yerlere gidiyor örneğini vermek için yazdığım bir şey nerelere gidiyor. Oysa bir oyuncunun eksiğini kendi çapımızda söylemek ne saldırı, ne herhangi bir düşmanlık nede dört dörtlük olması beklentisi.

Aynen dediğin gibi hiç bir stoper, kaleci dort dörtlük değildir, öyle olsa Futbolda gol olmaz.

Evet Maicon'da yerden yere vuruldu ve taraftara haklı idi, çünkü berbat oynamıştı. Taraftarın bir maç özelinde verdiği tepkiler gayet doğaldır. Sonrasında oyuncu kendini toparlayıp iyi oynadığında takdir etmek de gayet doğaldır. Yine aynı türk düşmanlığı ile suçlanan taraftar başta Chedjou olmak üzere bir çok yabancı oyuncuyu yerden yere vurdu.

Ancak, bir oyuncu grubunun yüzde doksanı, kast ettiğim Türk oyuncular, senelerdir kötü durumdalar ise, bunda suçlu ağzı bu sütten yanıp yoğurdu üfleyerek yiyen taraftar değildir.

Dediğimi çürüten birşey değil bu açıkçası,Ben yerli transferi gerekiyor diyorum ve alacağımız çoğu isimede bir kulp takılır illaki şuan mevcut yerlileri örnek verdim işte bende,Serdar Azizin dengesiz girişleri için denilenler değil kastettiğim orada en ufak hatada neler yazıldığını biliyorum çünkü
Çürütür mü çürütmez mi bilemem, öyle bir iddiam zaten yok. Benim fikrim bu, suç taraftarda değil kesinlikle buna katılan biri değilim. Bu oyuncu grubunun senelerdir halleri ve yaptıkları ortada. Milli takımın senelerdir durumu ortada. Düştüğümüz gruplar ve o gruplarda düştüğümüz haller ortada. Başka hiç bir iddiam yok.

Son düzenleme:
yıllık 8 milyon euro alacağının 5 milyon eurosunu NEF verecekmiş.

Arda'nın bizden başka gidecek kapısı yok ben bu transfer olur diye düşünüyorum hatta Barcelona şartları düşürse sezon başı bile olurdu. Bütün mevzu kendisine bağlı çıkıp iki tane atsın diğer maç büyük kaptan diye bağırılır hep böyle oldu.

Nef yıllık ücretinin tamamını karşılaşa dahi gelmemeli.Bu adi herifin ortalığı karıştıracağı konusunda çoğunluk hem fikir...Unutmadan bu transferi kulübe sokmak için kırk takla atan Dursun'un da abv...

Gelip ilk maçında yuhalanırsa al başına belayı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elestiri dogru ve art niyetsiz elestiri ise insanlar bunu kabul ederler

ancak bahseden yerliler her ufak hatada abartili abartili elestirilirse insanlar bunu dogal olarak artniyet olarak görürler ve o oyuncuya karsi saldiri olarak da görürler

yerli ve yabancilara yazilan elestirileri dikkatçe takip edersen çifte standart uygulandigini görebilirsin

Geri
Üst Alt