Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Emrenin karaktersizliğini tartışmayalım şimdi burada,Adam daha geçen sene gazetecilere saldırdı Ardanın yok edildiği olay gibi ama Yalçın ve Ufuk gibi iki tane etkisiz elemanın başını kestiler Emreyi savunmak için ,Arda ve Emre futbolcu seviyesi olarakta kıyas kabul etmez,Birisi Atleticoda yarım sezon tutunamamış adam öbürü yıllarca as oyuncusu olarak oynamış adam.Bence Ardanın medya tarafından manipüle edilişine çoğu taraftar ortak oluyor.Yerli oyuncu konusunda taraftar fazla nefretkar Yasin-Sinan karaktersiz,Arda gelmesin karaktersiz Selçuk gitsin karaktersiz diyip duruluyor bunun sonu yok yani

Katılıyorum bizim taraftarda özellikle son senelerde artan bir yerli oyuncu antipatisi var hatta ben de bunu sık sık dillendiriyorum.Hatta sana şu açıdan da katılıyorum,Arda'ya salt bu sebepten ötürü gelmesin diyenler var.Ama Arda gelmemeli ve bunun sebebi yerli olması değil,kendisinin takımın önüne geçmesi ve sinerjimizi baltalama ihtimali.Ben de bazen yerli düşmanı yabancı sevicileri görünce Arda gelsin de bunlar kudursun moduna giriyorum da mantığımızı kaybetmememiz lazım.

Karakter olayı tolare edilebilir ama futbol olarak ne verecek bu adam
Atleticodaki ardanın iki katı şişmiş bitik biri var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl performans olarak beklentim yüksek,Arda bu ligdeki her futbolcudan üstün seviye olarak Barcada bile kalite olarak cıyırmayan bir adamdı bana göre fizik olarak toparlaması şart ama ona katılıyorum.

Karakter olayı tolare edilebilir ama futbol olarak ne verecek bu adam
Atleticodaki ardanın iki katı şişmiş bitik biri var

Futbol olarak mi ne verecek? Hani diyoruz ya buyuk maclarda niye hucumda etkili olamiyoruz diye, iste hucumda etkili olmamizi saglayacak, maci degistirebilecek bir oyuncu Arda, bunu yazmam bile sacma ama senin gibi taraftarlar 1 yil onceki Arda'yi unutuyor, 2 yil onceki Arda'yi unutuyor.

Arda gelirse keyif yapmaya gelmez. Yeter ki fit olsun, ona guvenen bir hoca ile calissin, takimi ust seviyeye tasir. Ligin en iyi oyuncusu olur.

6bf0f0015806cd98e56f75d999042a3f.jpg

sent via GSC

Asıl performans olarak beklentim yüksek,Arda bu ligdeki her futbolcudan üstün seviye olarak Barcada bile kalite olarak cıyırmayan bir adamdı bana göre fizik olarak toparlaması şart ama ona katılıyorum.
Dünyanın en zor şeylerinden biridir zayıflarken güçlü ve sakatlık problemi yaşamamak
Arda zaten barselona atletico ve bize dayanan sakatlık problemi olan bir oyuncu
Arda sezon başı geleydi eyvallah ama şimdi onu idare edecek ortam yok
Başarı şart taraftar aç şaibeli bir başkan var
Şaibe derken taraftarın en ufak hatasında kellesini istediği ve isteyeceği bir başkan

Arda yı gazeteci döverken bile savunan tipler vardı bu yüzden hâlâ gelmesini isteyenlerin olması beni hiç şaşırtmıyor.

Bizim taraftar adam olmaz maalesef.

sent via GSC

Sol açıkta oyuncu yok maalesef. Bu şartlarda arda gelmeli sene başı istemiyordum ama takım bazı maçlarda ofansif olarak çok yetersiz gözüktü.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte buna katılmam.Arda bence de gelmesin,gelirse takımın önüne geçeceği ve sürekli onun konuşulacağı neredeyse kesin.Gelmesin derken sebebim bu yani,şahsi bir olay yok ortada.Gelirse şahsi antipati/nefretle adama olup olmadık saldırmak sadece bize zarar verir.Benim de ne Aysal'ı ne de Mancini'yi pek sevdiğim söylenemez ama gelirlerse mecbur destek olacağız,başka bir Galatasaray yok neticede.
Zarar verecegi icin gelmesin diyorum bende.
Belhanda mevzusunda oldugu gibi transferini gelisini ne kadar elestirdiysem
Formayi giydikten sonra yapici olmaya calistim,cabaliyorum.
Aynisi Arda icinde gecerli olur.

Futbol olarak mi ne verecek? Hani diyoruz ya buyuk maclarda niye hucumda etkili olamiyoruz diye, iste hucumda etkili olmamizi saglayacak, maci degistirebilecek bir oyuncu Arda, bunu yazmam bile sacma ama senin gibi taraftarlar 1 yil onceki Arda'yi unutuyor, 2 yil onceki Arda'yi unutuyor.

Arda gelirse keyif yapmaya gelmez. Yeter ki fit olsun, ona guvenen bir hoca ile calissin, takimi ust seviyeye tasir. Ligin en iyi oyuncusu olur.
Arda ve fit olmak olası görünmüyor
Adam barselona bir klüpte bunları yapmış burda beklemek aptallık olur

gelmesin ya of nerden cıktı bu gene hani sınır da yok ne diye getiriyosunuz bedavaya bernard gibi adam varken

Hakan Çalhanoğlu(Milana 20 küsüre gitti gerçi bu arkadaş kadar overrated bir topçu yok bakın ciddi diyorum Belhanda bundan 2 gömlek üstün)
Cengiz Ünder(Bu çocuk bizim takımda iyi işler çıkarır ama daha yeni 15 M Roma verdi ve kiralamanmayacağını belirtiyorlar)
Emre Mor(Cengizle aynı durumda ki gelsede fazla bencil diye taraftar tarafından harcanır)
Emre Akbaba-Deniz Türüç(Süper Lig ekiplerinde parlamış ve haddinden fazla para verilerek alınacağı banko olan yerliler ikiside faydalı oyuncular ama Yasinin kattığından fazlasını alamayız seviyeleri belli)

Aklıma gelen faydalı olabilecek yerli oyuncular bunlar Trabzon çöplüğündekileri saymıyorum ve bunlardan çoğunu alacak durumda değiliz alabileceklerimizde kolayca taraftarımızın öğüteceği cinsten,Elimizde fayda gördüğümüz 3.5 yerli var Tolga-Serdar-Eren ve az buçuk Selçuk,Ve Arda burdaki bazı kişilerin söylediği gibi Mafya babası değilse alınabilecek en kabul edilebilir risk,Yerli adam almayacaksak ha tabi şimdi sol kanada adam almayınca orada Tolgayı gördüğümüzde oradan gelemiyoruz nidalarımızı lütfen eksik etmeyelim

Son düzenleme:
Arda ve fit olmak olası görünmüyor
Adam barselona bir klüpte bunları yapmış burda beklemek aptallık olur

Luis Enrique doneminde duzenli ilk 11de oynamasa bile oynayan ve goller atan bir Arda vardi, hersey bu yeni gelen teknik direktorden sonra oldu.

Ben illa Arda gelsin demiyorum, 30 yasinda, avrupa'da devam etmesini isterim ama Cenk Ergun ve Dursun baskan kafaya koymuslar gibi gozukuyor. Olumlu tarafindan bakarim bende. Solda Garry'i Yasin'i Tolga'yi izleyecegime Arda'yi izlerim.

Adminler bu işe bir el atmalı.Foto atmak yasak değil fakat ismini zikretmek yasak.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt