Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.664
- 11.494
- 2.088
Emrenin karaktersizliğini tartışmayalım şimdi burada,Adam daha geçen sene gazetecilere saldırdı Ardanın yok edildiği olay gibi ama Yalçın ve Ufuk gibi iki tane etkisiz elemanın başını kestiler Emreyi savunmak için ,Arda ve Emre futbolcu seviyesi olarakta kıyas kabul etmez,Birisi Atleticoda yarım sezon tutunamamış adam öbürü yıllarca as oyuncusu olarak oynamış adam.Bence Ardanın medya tarafından manipüle edilişine çoğu taraftar ortak oluyor.Yerli oyuncu konusunda taraftar fazla nefretkar Yasin-Sinan karaktersiz,Arda gelmesin karaktersiz Selçuk gitsin karaktersiz diyip duruluyor bunun sonu yok yani
Katılıyorum bizim taraftarda özellikle son senelerde artan bir yerli oyuncu antipatisi var hatta ben de bunu sık sık dillendiriyorum.Hatta sana şu açıdan da katılıyorum,Arda'ya salt bu sebepten ötürü gelmesin diyenler var.Ama Arda gelmemeli ve bunun sebebi yerli olması değil,kendisinin takımın önüne geçmesi ve sinerjimizi baltalama ihtimali.Ben de bazen yerli düşmanı yabancı sevicileri görünce Arda gelsin de bunlar kudursun moduna giriyorum da mantığımızı kaybetmememiz lazım.