Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
YO7 (Yasin) F7 (Feghouli) olacak insallah . Adam ucak gibi ->> F7

Bir şey olurda bu herif gelmezse sinirden bütün üyelere myc veririm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IDDIA | Sofiane Feghouli uçakla gelemeyeğini anlayan Dursun Özbek, otobusle onu almaya gittiği öğrenildi.

1389258_940x531.jpg

Hani 16:00'dı? Şimdi de 18:40 mı oldu?

Birazdan da yarın geliyor diye açıklanır.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Lütfen Emre Saykal ın bu konuya girişi engellensin rica ediyorum. Moralimiz yerine geldi. Keyfimiz yerinde. Bozmasın iki kuruşluk moralimizi. Sigara içmiyorum ama sigara yaktırıyor bu adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saat 17:00 gibi Feghouli 22:30'da İstanbul'da haberleri çıkmaya başlar. Adam gelceği günde bile süreci uzatıyor :D

karşılama olacaksa iyi korusunlar
millet aşırı sevgiden linç etmesin yanlışlıkla

Feghouli: "Türkiye'nin en büyük kulübü için yola çıkıyorum. İstanbul, ben geliyorum!"

20767794_10155529086442970_2162855893873952708_n.jpg

Juventus-to-exchange-Kwadwo-Asamoah-with-Chelsea-player.jpg

Feghouli'nin gelişiyle Sinan Gümüş'ü Benfica'ya satacak olan Galatasaray yönetimi, benzer stratejiyi sol bek transferinde izleyecek. Teknik direktör Tudor'un listenin bir numarasına koyduğu Kwadwo Asamoah'la 2.5 milyon Euro'ya anlaşmaya varıldı.

ASAMOAH GELİRSE CAROLE GİDECEK

Juventus'un Atalanta'ya kiralık verdiği Spinazolla'yı gelecek hafta tekrar kadrosuna katmasıyla Asamoah'ın transferi için engel kalmayacak. Ganalı yıldız geldikten sonra da Lionel Carole'e yol verilecek.

KENDİSİNE ÜLKESİNDE KULÜP BAKIYOR

Östersunds faturasını Carole'e kesen Tudor, Asamoah'ın yedeği olarak Linnes'i düşünüyor. Galatasaray yönetimi iki sene önce 1.5 milyon Euro'ya aldığı Carole'ün bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirledi. Yıllık ücreti düşük (700 bin Euro) olan Fransız sol bekin kendisine ülkesinde takım bulması bekleniyor.

Sabah

Geri
Üst Alt