Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Bu kim, basket transferi sandim bi an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcelona'ya Türk Hava yolları sayesinde giden birinden bahsediyoruz.Adam göbekli fotoğrafları 2 ay önce medyada idi.Bu herif ne zaman gelecek ne zaman form tutacak ne zaman oynayacak.Oynadı diyelim yarın Muslera'dan kaptanlığı isteyecek.Kaptanlığı aldı diyelim sonuçlar ters giderse takımda her olan biteni gider rıdvana söyler rıdvanda ballandıra ballandıra ntv de show yapar.Nef in açıklaması da ayrı bir olay.Nef reklam yüzü olması için arda yı istiyormuş.Yani bu adam buraya gelirse top oynamaya gelmiyecek.
şu anda takım yapısına uygun değil bence iyi oyuncu ama takım dengelerini bozacaktır gelirse.
adem çakar nedense bunu anlamak ve görmek istemiyor serkan reys düşmüş bir arda peşine gelse ne olacak ya arda
adem çakar nedense bunu anlamak ve görmek istemiyor serkan reys düşmüş bir arda peşine gelse ne olacak ya arda
Ben illaki Arda gelsin demiyorum Puki. Ama gelecek ise, simdi gelsin diyorum. Cünkü dönmek istedigi vakit döner. Ve dönecek. Illaki bir gün dönecek diyelim, sen simdi mi dönmesini isterdin, yoksa 32´den sonra mi ?
Arda bir daha Galatasaray formasi giymeyecek felan, böyle bir dünya yok. Giyecek adam bu belli. Nezaman olacagi kendine bagli.
Ayni zamanda Arda transferinin olasi negatif yönlerini de kalkule etmiyor degilim. Ancak bunun birde bir ters yönü var. Problem cikarmadigi, ve eski Arda gibi oynadigi vakit, bu takimi 1 seviye yukari tasir.
34 ünde dönüp 1 sene oynayıp bıraksın mümkünse galatasaraya en az zararı bu şekilde olur. ayrıca tugay döndümü niye dönecekmiş illa.
eski arda dediğin şey çok uzaklarda kaldı haya kurma boşuna.