Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Neden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanmiyorum

Adamlar 40 milyon yatirim yapti kiralik göndermezler,satmak istiyorlar

Barcelona'ya Türk Hava yolları sayesinde giden birinden bahsediyoruz.Adam göbekli fotoğrafları 2 ay önce medyada idi.Bu herif ne zaman gelecek ne zaman form tutacak ne zaman oynayacak.Oynadı diyelim yarın Muslera'dan kaptanlığı isteyecek.Kaptanlığı aldı diyelim sonuçlar ters giderse takımda her olan biteni gider rıdvana söyler rıdvanda ballandıra ballandıra ntv de show yapar.Nef in açıklaması da ayrı bir olay.Nef reklam yüzü olması için arda yı istiyormuş.Yani bu adam buraya gelirse top oynamaya gelmiyecek.

Musleradan kaptanligi degil ancak basini alir.

Keske bu kadar mal biri olmasaydi bu yavsak. Zamaninda okadar seviyordum ki oglum olursa bir gun adini Arda koyacagiz diye konusurduk kiz arkadasimla (simdi ki nisanlimla).

Ben şu sakalları falan keseyim , adam boynumuza dolayacak tahriş yapmasın..

şu anda takım yapısına uygun değil bence iyi oyuncu ama takım dengelerini bozacaktır gelirse.

adem çakar nedense bunu anlamak ve görmek istemiyor serkan reys düşmüş bir arda peşine gelse ne olacak ya arda

ya arda iyi oyuncu ben bunu kabul ediyorum ama dediğim gibi takımın yapısına uygun değil şu anda bence,şu anda takım içindeki dengeler sağlanıyor dominant karekterli bir oyuncuya ihtiyacımız yok çünkü bir takım oyunu oturtmaya çalışmak daha önemli.

adem çakar nedense bunu anlamak ve görmek istemiyor serkan reys düşmüş bir arda peşine gelse ne olacak ya arda

Ben illaki Arda gelsin demiyorum Puki. Ama gelecek ise, simdi gelsin diyorum. Cünkü dönmek istedigi vakit döner. Ve dönecek. Illaki bir gün dönecek diyelim, sen simdi mi dönmesini isterdin, yoksa 32´den sonra mi ?
Arda bir daha Galatasaray formasi giymeyecek felan, böyle bir dünya yok. Giyecek adam bu belli. Nezaman olacagi kendine bagli.

Ayni zamanda Arda transferinin olasi negatif yönlerini de kalkule etmiyor degilim. Ancak bunun birde bir ters yönü var. Problem cikarmadigi, ve eski Arda gibi oynadigi vakit, bu takimi 1 seviye yukari tasir.

Ben illaki Arda gelsin demiyorum Puki. Ama gelecek ise, simdi gelsin diyorum. Cünkü dönmek istedigi vakit döner. Ve dönecek. Illaki bir gün dönecek diyelim, sen simdi mi dönmesini isterdin, yoksa 32´den sonra mi ?
Arda bir daha Galatasaray formasi giymeyecek felan, böyle bir dünya yok. Giyecek adam bu belli. Nezaman olacagi kendine bagli.

Ayni zamanda Arda transferinin olasi negatif yönlerini de kalkule etmiyor degilim. Ancak bunun birde bir ters yönü var. Problem cikarmadigi, ve eski Arda gibi oynadigi vakit, bu takimi 1 seviye yukari tasir.

34 ünde dönüp 1 sene oynayıp bıraksın mümkünse galatasaraya en az zararı bu şekilde olur. ayrıca tugay döndümü niye dönecekmiş illa.

eski arda dediğin şey çok uzaklarda kaldı hayal kurma boşuna.

Son düzenleme:
Tamamen AKP'nin maşası bir camia olduk.

Takımın adı da 1 aya kadar Aksaray olarak değiştirilir.

Gelirse utancımdan tuttuğum takımı söylemem.

Yav adam milli takıma dönüşüyle ilgili açıklama koyarken bile instagrama yazının arkasına 10 arda formalı resmi var bu egoisti isteyen ağır Galatasaray Düşmanıdır.

34 ünde dönüp 1 sene oynayıp bıraksın mümkünse galatasaraya en az zararı bu şekilde olur. ayrıca tugay döndümü niye dönecekmiş illa.

eski arda dediğin şey çok uzaklarda kaldı haya kurma boşuna.

Arda yı emekli etme kulübümü burası gitsin başakşehirde jubile yapsın gerek yok.

Geri
Üst Alt