Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
barcelona onun çıkabileceği zirve noktaydı . hayaldi adeta . çalışıp kararlı bir şekilde top class seviyede kalacağına yıldızlar topluluğunun içinde göbek bırakıp takımı umursamadı bir daha hiçbir teknik adam hiçbir takım adam edemez onu. iflah olmaz bu herif.
verdiğin para çöpe gideceği gibi takımdaki yerlilerle lobi kurması kaçınılmaz sondur.
zira oynamayan adam ya takımı karıştırır ya taraftarı .
kaldı ki bu tam saha pres ve yüksek tempolu oyunda arda ne yapabilir ? veteran olmuş çıkmış. tudor barça topçusu gözüyle bakıyor acemiliğine veriyorum

arda takımı karıştırır şöyle yapar böyle yapar muhabbetine hiç gerek yok. bi tarafı yemez artık arkadaşlar. bizim taraftar buna müsade etmez. oynarsa adam gibi bağrımıza basarız oynamazsa selçuk gibi küfrü yer oturur klübede, bu kadar basit dert ettiğimiz şeylere bak. kimse taraftardan büyük değildir merak etmeyin. ve arda kendini futbola verirse şu an türk oyuncular içinde en klas topçudur
taraftar müsade etse ne olur etmese ne olur?
Adama sözlesmeyi verdin mi takimin icine girmis olacak, taraftar farkina varana kadar olan olur.
Performansi daha kötü diye yedek birak bakalim birakabiliyormusun.
Bazi oyuncular yedek kaldiklari icin sorun cikarirlar, hatta bir adim daha ileri gidiyorum medya yüzünden sorun olurlar.
Sonuclar iyi ise bisey olmaz ama bir maglubiyette bile isler degisir.

Son düzenleme:
Eğer arda defteri açarlarsa kendi defterleri kapanır.

Hala bunu idrak etmekten yoksunlar.

Sürün yağlı surat!

arda-turan-28-08.jpg

Avrupa’da transfer döneminin bitimine 3 gün kala bir takım devreye girmezse, milli yıldız Arda Turan Galatasaray'a dönecek.

Galatasaray, eski kaptanı Arda Turan'a kavuşmak için gün sayıyor. Avrupa'da transfer dönemi 1 Eylül'de biteceği için milli yıldızı Barcelona'dan koparmak isteyen takımların 72 saat içerisinde somut bir adım atmaları gerekiyor. Bu sürede Barcelona'ya uygun bir teklif gelmezse, Arda Turan'a sarı-kırmızılı formanın yolu açılacak. Bayram tatili nedeniyle Türkiye'de transfer döneminin 8 Eylül'e kadar uzatılmasını fırsat bilen Cimbom beklemede. Arda'yı Galatasaray'a döndürecek süreç ise milli futbolcunun geçen sezondan itibaren yaptıklarıyla başladı.

Referandum sürecinde tercihini ‘Evet' olarak açıklayan tecrübeli oyuncu, futbola siyaset karıştırdığı gerekçesiyle Katalan kulübünün tepkisini çekti. Milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması, yıldız oyuncu için sonun başlangıcı oldu.

Arda Turan, 12 milyon Euro'ya Galatasaray'dan Atletico Madrid'e, 40 milyon Euro'ya Atletico Madrid'den Barcelona'ya gitmişti. Katalan kulübünün, milli yıldıza yıllık net 3.4 milyon Euro maaş verdiği biliniyor.

SKOR

rotasyonda iş yapar 1.2 mio alacaksa gelsin.

Bu arda kabusunun bitmesine üç gün kaldı neyse ki

XPERIA X

SON DAKİKA |

Juventus'un Atalanta'ya 2 seneliğine kiraladığı oyuncudan açıklama geldi.

Spinazzola: Atalanta her zaman kalbimde olacak ama hayalim Juventus'ta oynamak.

DITjl74XoAI-UFo.jpg

Asamoah, Galatasaray'a biraz daha yaklaştı.

Juventus, Spinazzola transferini gerçekleştirdiğinde Asamoah'ın Galatasaray transferine onay verecek.

GSC Haber

tudors juve efsosu değil miydi yaw. Juve efsosuna böyle mi davranıyor.

Bir transfer bu kadar mı yılan hikayesine döner.

Her şey bir kenara teknik anlamda gerçekten ihtiyacımız var mı!

Karaktersizliğini, takımı karıştırmasını bir kenara bırakıp soruyorum. "Liderlik yapacaktır; mental anlamda güç katacaktır" gibi profesyonel futbolda asla geçerli olmayan sebepler dışında - ki ben o anlamda da katkısı olacağını düşünmüyorum - teknik anlamda Galatasaray'ın Arda Turan'a ihtiyacı var mı!

Arda git artik kardesim baska bir takima, bak mesela Italya, hem orada yeni Italyan hatun yaparsin.

Geri
Üst Alt