Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Rıdvan-Arda-Acun üçlüsünden tiksiniyorum. Başlarında da kimin olduğunu biliyoruz zaten. Kısa sürede hepsinin gündemden düşmesini diliyorum.
Acun, yakında "TV8 Spor" diye bir kanal açıp Rıdvanı da, Ardayı da orada sunucu yapar.

Evde Digitürkplay olmasına rağmen sadece Galatasaray maçlarını arkadaşlarla lokalde izlerim. Ardanın babasının başkan olduğu bir lokal ve gördüğüm, duyduğum kadarıyla Arda'nın Galatasaray'a gelmesi için her şart zorlanıyor.
Galatasaray taraftarı istemez yan cebime koy misali davranıyor bu transfere. Tavır net olmalı. Bu adam(!) Galatasaray'a gelmemeli.
birkaç yıla da çubukluyla izleriz kendisini.

DIeM6NFUMAA_v_b.jpg:large

[FONT=&quot]7 milyon pound [/FONT]

Son düzenleme:
bu adam yada çevresindeki birileri bu forumu takip ediyor bence. selçuk için yazdıkları ve bu dediği.

Arda'nın Selçuk hakkında yazdığı "vefa" temalı talihsiz mesajını okuduğumda bu forumu takip ettiğinden ve benim yakın zamanda yazdığım bir mesajımı okumuş olduğundan şüphelenmiştim. Şimdi ise bundan neredeyse emin oldum.

Bir konu açıp alıntı yaparak benim mesajımı ve onun yazdığını alt alta koymayı düşünmüş ama "egosundan tenezzül edipte buralara bakıyor olamaz" sonucuna varmam sebebiyle vazgeçmiştim. Bunu yapsaydım ne demek istediğimi çok net anlardınız, adeta metne bakılıp cevap yazılmış. Fakat benim amacım şahsımı değil, burayı takip ettiğini bildirmek olduğu için buna hala gerek görmüyorum.

Yine de buraları tekrar okuması, okutması ihtimali ile kendisine zamanında çok değer veren bir taraftar olmamın da etkisiyle bir iki satır yazma lüzumunu görüyorum.

Sevgili Arda;

Öncelikle Barcelona'da olman sebebiyle seninle gurur duymayan birtek Galatasaray taraftarına rastlamadığımı belirterek söze başlayayım. Bu bugünde böyle ve bu senin futbolunla alakalı değil çünkü sakatlansan da orada sürekli kulübede de olsan biz seninle yine iftihar ederiz. Sana karşı sert söylemlerin sebebinin senin geri dönme ihtimalinin oluşturduğu panikten olduğunu belirtmeliyim ki yanlış bir kanıya varmayasın.

Sana kilit bir soru sormak istiyorum:

Zamanında bu forumda ve gündelik hayatta sana aşık bir taraftar varken aynı insanların sana tavır almasına sebeb olan şey nedir?

Bunu bir yalnızken otur düşün lütfen.

Bir konuda milyonlarca insan hatalı ve haksız iken, birtek sen ve fb li dostların mı doğru ve hatasızsın? Bu kadar insan gerizekalı mıdır, deli midir?

Burada insanlar seni hala seviyorlar Arda sözlerimizim sertliği sanırım seni yanıltıyor ve düşünmeden savunmaya geçmene sebeb oluyor ama senin egon gözünü o kadar kör etmiş ki bunun bize zarar vereceğini göremiyorsun. Yeteneğine kimse laf etmiyor belkide senin ulaştığın seviyeye bir başka Türk futbolcu birdaha gelemeyecek ama lütfen "bu tepki neden o zaman" diyerek iki dakika objektif ol ve empati yap. O zaman göreceksin ki etrafında sana bir konuda hata yaptığını söyleyebilecek gerçek bir dostun hiç olmuş mu yoksa çevrendekiler senin sahip olduğun başarı ve gücün büyüsüyle sana yalnızca alkışçılık yapıp gururunu mu okşuyorlar?

Bu arada amacımız sana cevap verip tatmin olmak değil ama bir başka yalnışın da vefa anlayışında mevcut:

Vefa hiç oynamasa da yılda 13 milyon TL alan bir adamı, takım oyununu yavaşlatmasına rağmen sırf iyi bir Galatasaray'lı olmasının ve geçmişte iyi oynamış olmasının hatrına ilk 11'e otomatik olarak yazmak mıdır, yoksa onun birtek maçbaşı bonusuna karşılık 2 yıl köpek gibi çalışmak zorunda olup, takımının biletini formasını almak için para artırabilmek midir

Umarım bu son sorunun cevabı sizlerin kopuk olduğunuz "hayat gerçekliğinin" farkına varmanızı sağlar...

0b7b8d6f0dde4d78a917a6dd27c9ccd9.jpeg

Galatasaray Sportif AŞ, Jason Gregory Denayer’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

KAP

Moderatör tarafında düzenlendi:
----------------------------------Muslera----------------------------
----Mariano----------Maicon---------Denyaer--------Asamoah-
-------------------------Fernando Reges-----------------------
----------------------Badou Ndiaye--------------------------
--------Feghouli---------Belhanda-----Rodrigues/Tolga----
---------------------------Bafetimbi Gomis-------------------

Bu sevgi ve isteğin altında başka bir şey var. Galatasaray aşkı olamaz. Kız meselesi muhtemelen. :)

Ben hala Denayer'ın stoper için ısrarla alınmasını savunuyorum. Öncelikle ortamı biliyor ve seviyor. En önemlisi oynamaya aç ve ısrarla bizde oynamak istiyor. Önceki macerasında kendini çok ön plana atamamış olabilir. Takımın durumu falanda çok etkiledi diye düşünüyorum. Sağ bek oynatıldı. Biraz karmaşık oldu. Bu sefer Maicon ile çok iyi uyum sağlayıp savunma zaafımızı en aza indireceklerine eminim.

Ama maddi durumlar ve City'nin sıcak bakmaması vs durumlar transferi olumsuz etkileyebilir.

Ilk 11in tamamı yabancı olursa yedeklerde sadece 1 tane yabanci hakkimiz kalıyor. O da eren. Linnes ve rodriguez yedeklere giremez. Bu durumda kanat ve bek yedeklerimiz kimler olacak ?:confused:

[h=1]404! SAYFA BULUNAMADI[/h]
[FONT=&quot]Aradığınız sayfa bulunamadı, silinmiş ya da yayından kaldırılmış olabilir.[/FONT]

Geri
Üst Alt