Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Asamoah'ın gelmesi mi, Arda'nın gelmemesi mi deseler, net olarak ikinciyi tercih ederim. Bu adam gelirse şampiyonluğu falan unutun. Bir hafta sürmez takımda fitne fesat başlaması. Adamım ayağına her yeri karıştırır bu.

Amma abarttiniz be sanki antrenmana içkili gelip Tudoru dovecek hergun. Yaw arkadas abartmakta araplardan betersiniz.

Heyecanlandın sanki abim.

Heyecanlandım ama tersten.

Yalan yok bir ara kararsızdım, faydalı olabilir gibi geliyordu ama Selçuk açıklamasından sonra geçmişte yaptığı şeyler film şeridi gibi geçti gözümün önünde... Bizden uzak fenere yakın olsun.

asamoah-ta-mutlu-son--9788253.Jpeg

Galatasaray yönetimi, haftalardır kıran kırana pazarlık yaptığı Juventus ile anlaşmaya vardı. Ganalı sol bek için 4.7 milyon euro bonservis ücreti ödeneceği, hafta sonu transferin açıklanmasının beklendiği bildirildi.

Galatasaray taraftarı 9. uçağı beklemeye koyuldu. Son olarak Manchester City’den Denayer’i kiralayan sarı-kırmızılılar, uzun süredir uğraştığı Asamoah transferinde de mutlu sona ulaştı.

Yönetim, Juventus ile haftalardır süren kıran kırana pazarlıklar sonunda 4.7 milyon euroya anlaştı. Galatasaray ile İtalyan ekibi arasında bu bonservis bedelinin nasıl ödeneceğine dair son detayların konuşulduğu ve arada ufak pürüzler bulunduğu belirtildi. Galatasaray ile 28 yaşındaki Ganalı sol bek arasında rakamsal olarak herhangi bir sorun bulunmuyor. Cim-Bom 4 senelik anlaşma yaptığı Asamoah’a her yıl için 2.5 milyon euro verecek. Asamoah’ın transferinin netlik kazanması halinde yıldız futbolcunun hafta sonu İstanbul’a getirilip sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi.

Nevzat Dindar / Milliyet

Nevzat'daki sessizlik belli oldu haberi ilk ben veremedim tribi atıyor ama o da yazdığına göre hayırlı olsun diyebiliriz :asd22:

Yönetimden emir gelip Nevzat yazdıysa bitmiştir bu iş gerçekten ...

Kaaappppppppp Gel

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Juve göndermese büyük ihtimal fifalik oluruz anladigim kadar ön imzalar atilmis

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt