Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Adamı güneşle imtihan ederken fotoğraf çekmeseler iyiymiş aslında.

Hala bende o kart var müthiş bişey ya

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun süredir ortada onun kadar F/P bir kart çıkmadı. Belki RX 480'i de sayabilirim ama dönemki R9 280 bambaşkaydı. Karşısında GTX 760 gibi parasını zerre haketmeyen bi kart vardı çünkü. O +1 GB ilerde hayat kurtaracak dediğimizde gülenler olmuştu ''olur mu yavvv 2 GB her şeye yeter'' vs diyerek. GTA V vb çok VRAM tüketen birkaç oyun çıkınca jeton anca düşmüştü. 2 GB'a karşı 3 GB VRAM'in avantajını anlamışlardı ama geç olmuştu. :)

Üzüldüm yav az vermişiz

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam kötü performans sergilemez agalar. Adam 31 yaşında ve oynayacağı en büyük kulüp olacak. İllaki yer edinip seneye clde oynamak isteyecek

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam güzel performans gösterdi paşalar gibi 31 yaşında en yüksek itibarli transferine imza atti o yerli leş topçulara örnek olsun hani futbolu birakan arkadaşları olanlara

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Güzel transfer. Tebrikler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun süredir ortada onun kadar F/P bir kart çıkmadı. Belki RX 480'i de sayabilirim ama dönemki R9 280 bambaşkaydı. Karşısında GTX 760 gibi parasını zerre haketmeyen bi kart vardı çünkü. O +1 GB ilerde hayat kurtaracak dediğimizde gülenler olmuştu ''olur mu yavvv 2 GB her şeye yeter'' vs diyerek. GTA V vb çok VRAM tüketen birkaç oyun çıkınca jeton anca düşmüştü. 2 GB'a karşı 3 GB VRAM'in avantajını anlamışlardı ama geç olmuştu. :)
Dostum seni ekliyorum oem cisin belli oldu :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amelemiz geldi, su taşıyıcımız olur.

Mariano cezalı olduğu zaman Linnesi sağa alıp Latoyu sola koyarız. Gayet iyi transfer, maliyet açısındanda öyle.

sezonun ilk transferi bu abi olsaydi sövüp saydirirdiniz dursuna
ama bir dönemi dogru yönetince bu da cok hos bir arti oluyor
dursuna ne yaptilar bilmiyorum ama herif sonradan akli basina gelen ergenler gibi oldu

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Anadolu'da oynayan herif zaten 400-500bine oynuyor, 750 versen sanki herif Türkiye'deki en büyük kulübe gelmeyecek diyorduk, sonunda anladılar Anadolu'dan topçu getirmek için 2 milyon vermenin gerekli olmadığını.

Kesinlikle öyle. Serdar Aziz, Tolga, Eren Derdiyok, Ahmet, Cenk Gönen, Tarik Camdal, Olcan Adin, Yasin Öztekin, Sinan Bolat vs. liste uzar gider. Yerli aliyoruz bir sürü para veriyoruz. Ha bize geldikleri kulüpler bizden kat kat asagida kulüpler üstelik. Emrah Bassan'a 400 bin euro ödüyoruz mesela, onda hata olmus 1 milyon olmasi lazimdi..

Yasin Erciyes'te ne aliyordu da 1 milyon verdik? Tolga Berlin'de ne aliyordu? En üst limit 1 milyon euro olmasi lazim first class yerli degilse. Ahmet mesela 500 bin euro versek gelmeyecek mi gidip 1 milyon veriyoruz? TL olsa neyse Euro ödüyoruz. Begenmeyen gelmesin abi Galatasaray'a. Cenk Gönen'e 1 milyon euro ödüyorduk, fransiz kaleci hem daha iyi hem bedava üstelik 600 bin euro ücreti var sadece.

Hayirli olsun 1+1 kontrati begendim.

Bunu baska oyuncular icin de kullanmaliydik.

265.jpg

259.jpg

260.jpg

Allah c.c utandırmasın
Hayırlı olsun:gsbayrak:

Hep pahalı adamlarla yürümez bu iş, böyle uygun maliyetli futbolculardan da katkı almak mümkün ve hatta gerekli. Keşke free durumdaki Andre Castro' yu da almış olsaydık, De Jong' u filan göndermek suretiyle...

Geri
Üst Alt