- 29 Temmuz 2011
- 17.415
- 8.893
- 1.588
Adamı güneşle imtihan ederken fotoğraf çekmeseler iyiymiş aslında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun süredir ortada onun kadar F/P bir kart çıkmadı. Belki RX 480'i de sayabilirim ama dönemki R9 280 bambaşkaydı. Karşısında GTX 760 gibi parasını zerre haketmeyen bi kart vardı çünkü. O +1 GB ilerde hayat kurtaracak dediğimizde gülenler olmuştu ''olur mu yavvv 2 GB her şeye yeter'' vs diyerek. GTA V vb çok VRAM tüketen birkaç oyun çıkınca jeton anca düşmüştü. 2 GB'a karşı 3 GB VRAM'in avantajını anlamışlardı ama geç olmuştu.
Adam güzel performans gösterdi paşalar gibi 31 yaşında en yüksek itibarli transferine imza atti o yerli leş topçulara örnek olsun hani futbolu birakan arkadaşları olanlaraBu adam kötü performans sergilemez agalar. Adam 31 yaşında ve oynayacağı en büyük kulüp olacak. İllaki yer edinip seneye clde oynamak isteyecek
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum seni ekliyorum oem cisin belli olduUzun süredir ortada onun kadar F/P bir kart çıkmadı. Belki RX 480'i de sayabilirim ama dönemki R9 280 bambaşkaydı. Karşısında GTX 760 gibi parasını zerre haketmeyen bi kart vardı çünkü. O +1 GB ilerde hayat kurtaracak dediğimizde gülenler olmuştu ''olur mu yavvv 2 GB her şeye yeter'' vs diyerek. GTA V vb çok VRAM tüketen birkaç oyun çıkınca jeton anca düşmüştü. 2 GB'a karşı 3 GB VRAM'in avantajını anlamışlardı ama geç olmuştu.![]()
Anadolu'da oynayan herif zaten 400-500bine oynuyor, 750 versen sanki herif Türkiye'deki en büyük kulübe gelmeyecek diyorduk, sonunda anladılar Anadolu'dan topçu getirmek için 2 milyon vermenin gerekli olmadığını.
Uzun süredir piyasanın içinde olan bi donanımseverim sadece. Yani artık tahmin edebiliyorum çoğu şeyi haliyle.Dostum seni ekliyorum oem cisin belli oldu![]()
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sezonun ilk transferi bu abi olsaydi sövüp saydirirdiniz dursuna
ama bir dönemi dogru yönetince bu da cok hos bir arti oluyor
dursuna ne yaptilar bilmiyorum ama herif sonradan akli basina gelen ergenler gibi oldu
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk