Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda'dan nefret eden biri olarak soyluyorum. 10 numara transfer.
Fakat Belhanda ile cakisacaklarini soyleyeyim. Belhanda Sneijder'den sonra 10 numarayi aldi. Simdi bizim kocakafanin egosu 10 numarayi isteyecektir.
belhanda hakkinda bir konu acmistim. Basimiza bela olacak diye. Simdi bu tezim Arda'nin gelisi ile cok daha guclendi

YouTube

Fakat Belhanda ile cakisacaklarini soyleyeyim. Belhanda Sneijder'den sonra 10 numarayi aldi. Simdi bizim kocakafanin egosu 10 numarayi isteyecektir.
belhanda hakkinda bir konu acmistim. Basimiza bela olacak diye. Simdi bu tezim Arda'nin gelisi ile cok daha guclendi

Belhanda sorun değil KRAL olacak burada :) Arda ile iyi anlaşırlar din iman meselelerinde ortak görüşteler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

doğrumu bu haber resmi bir şey yok ortada diye biliyorum.Ulan ne güzel giden bir takım arda hiçte lazım değil üst üste 5 maç oynayamaz 4 milyondan aşşağıda gelmez umarım yalandır haber

lan oglum barcanin daha iki sene once 40 milyon verdigi bir oyuncu bu. Ardanin bir tik ustu Bale, Suarez, Reus falan. ne kalibrede bir oyuncu aldigimizi siz hesaplayin

Arda sponsor hediyesi olarak Barcaya gitti. Son durumu birak Bale alti, Tolgayi gecemez

Hocam numara konusunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çünkü Cenk Ergün 66 boşta falan dedi sinyali çaktı yani.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyinini kullan yazmadan. Barca 40 mio ÖDEMEDI . Lassa + thy hediyesi .

Lassa ile THY nin işi gücü yok 40m gelir verecek. Büyük takımlar sponsor transferi yaparsa, o oyuncunun uyruğuna açılmak için yapar, NBA de takımlar sırf Çin Japon çekik ülkelere açılmak için kadrolarına uzak doğulu oyuncular alırlar ama asla ateş pahası kontrat vermezler paralar vermezler. Sponsor transferi olsa 40m olmazdı.

Lassa ile THY nin işi gücü yok 40m gelir verecek. Büyük takımlar sponsor transferi yaparsa, o oyuncunun uyruğuna açılmak için yapar, NBA de takımlar sırf Çin Japon çekik ülkelere açılmak için kadrolarına uzak doğulu oyuncular alırlar ama asla ateş pahası kontrat vermezler paralar vermezler. Sponsor transferi olsa 40m olmazdı.

Atletico menajeri kendisi aciklamisti bunu hatta

şeref'li herif 3 gün önce gelmiyorum diyordun ne oldu da kıvırdın 3 günde?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Peki sen 40 Milyon verdiğin adamı söylentilere göre iki yıl için 4 milyon euroya kiralarmısın? Hemde piyasa bu kadar uçmuşken, sizin değerlendirmenize göre Bale, Suarez gibi oyuncuların bir altı sınıfta olan bir oyuncuyu? Dikkatini çekerim Bale, Suarez bugün 100 milyon eurodan aşağı değil, oda çok iyi niyetli bir fiyat yani.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt