Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Şimdi Tudor bu adamı istemiş midir? İstediyse sistemine uyuyor mudur? İstemediyse yönetim kendi başına iş mi yapmıştır?
Takımın tüm dinamiklerini bozacak adamdır kendisi. Bırakın oynarsa şöyle olur böyle olur ayaklarını. Sürekli medya önünde kendisini gördüğümüz bir adam nasıl oynayabilir?
Hele ki Türkiye de yazılmadık çizilmedik şey kalmayacak ve bu Galatasaraya zarar verecek.
Yönetim onca güzel şeyin ardından bu hamleyle topuğuna sıkmıştır. Sene sonu bunun ceremesini çekmeyiz umarım hep beraber...

Yav bu adam aciklama yapmadi mi Galatasaray taraftari beni istemiyor ve Barca da mutluyum diye? Neden böyle iki yüzlü olmak zorundasin Arda?

Sabah sabah beni irite eden bir haber.

Mecbur oynayacak dünya kupasında artık ipler bizim elimizde ben burada izlandayi yenip findalya ile en kötü berabere kalıp çıkacağımızı düşünüyorum bu adamin Galatasaraya gelme sebebi bu top oynamak.

İstemeyenler Galatasaray ın başarısı için falan değil kendi egosu rahat olsun diye konuşuyor. Bal gibi de iyi bir kanada ihtiyacımız var. Ben de birçok konuda kızdım ama gelecekse başımın üstünde yeri var hiçbirşey Galatasaray ın şampiyonluğundan önemli değil.

Ben istemiyorum ama egom vs yok. Takımın dinamiğini bozacağını düşünüyorum. Kimse ardanın futbolculuğuna laf etmiyor farkındaysan. Genelde mal mal konuşmasına ve hızuru bozacağına inandığımız için istemiyoruz. İnsanları itham etmekten vazgeçin.

Ulan gelirse bunun pis gülüşlü, riyakar suratını göreceğiz ya beni en çok rahatsız eden bu.

İstemeyenler Galatasaray ın başarısı için falan değil kendi egosu rahat olsun diye konuşuyor. Bal gibi de iyi bir kanada ihtiyacımız var. Ben de birçok konuda kızdım ama gelecekse başımın üstünde yeri var hiçbirşey Galatasaray ın şampiyonluğundan önemli değil.
Evet ya, zaten o yüzden ya üç haftadır takım ile mutlu oluyoruz, tamamen egomuz yüzünden. O yüzden ya her sezon Galatasaray için bir sürü para harcıyoruz, tamamen egomuz için. Yemediği halt kalmamış adamı istemekte artık suç, inanılır gibi değil. Bari şu kadarcık hesabı yapabilin de ondan sonra utanmadan bu takımın bozulmasını istemeyen taraftara laf edin. Bu adam kendi uslu dursa dahi medya durmaz, daha üç gün önce maçtan iki saat önce çekilmiş fotoğraf mağlubiyet sonrası servis edildi, yetmedi Ali Dürüst ile konuşması üzerinden safsata yapıldı. Daha üç gün önce, üç gün.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Kac zamandir basliklarda sampiyonluk garanti vs diyorum ya , bu adam gelirse futbol degil ama psikolojik acidan bu netligim riske girer

cunku biraz isler kotu gittigi anda tum seyirci davranisini , motivasyonunu negatif etkileyecek bir faktor olacagi kesin gibi

Insallah Faks islemleri takilir

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Aslı astarı var mı abi kim yazdı kaynak radyo kanalı mı sadece?

?❤️

Geri
Üst Alt