Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Gelmez bence, geleceğini sanmıyorum. Avrupa'da hala alıcısı çıkar gibi geliyor bana. Zor transfer, Asamoah'ı alıp olayı kapatmak lazım orada.

Manu sözleşme imzalar. All around oyuncularının hiç birini bırakmaz Mourinho.

Sayın GSC yönetimi ,

Böyle ıslak zenci etkisi yaratan başlıkları lütfen guestlere kapatalım , olan var olmayan var.

Yazık fenerbahçeli kardeşlerimize yav , adamlar hasetinden çatlayacak :(

Sol bek ve sol kanata çok net ihtiyaç var. Gerisi yedekleme amaçlı olabilir.

Hepiniz hala cogunlukla yabanci futbolcu oneriyorsunuz. 14 yabanci maksimum olduguna gore biraz hesap yapilmasi lazim:

Muslera, Carisso, Mariano, Maicon, Denayer, Linnes, Latovlevici, Fernando, Donk, Ndiaye, Belhanda, Rodrigues, Feghouli, Gomis (14)

Bunlardan Denayer, Donk, Latovlevici, Carasso gidecek, 10 yabanciya dusecegiz. Temizlenecek coplerden sonra ihtiyac listemiz:

Asamoah, Alternatif Stoper, Yedek Kaleci, Yedek Sag Bek, Rotasyona Defansif Orta Saha, Rotasyona Ofansif Orta Saha, 11'e Sol Kanat, Alternatif Forvet

Yani Asamoah disinda 7 transfer yapilmasi lazim. Bu 7 transferden yalnizca 3 tanesi yabanci olabilecek. Onlar da sol kanat, forvet ve orta sahalardan biri olur diye dusunuyorum. Yani kalanini yerli bakmak lazim.

Tabii Denayer, Donk, Lato ve Carisso disinda biri giderse yerine direk adam lazim.

Oyun tarzını beğenmiyorum ben bu adamın ama bizim ligin içinden geçer bu adam. Mourinho da bırakmaz zaten, çok süre veriyor kendisine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamza Golbasi'nin yaz transfer donemi recetesi

Gidecekler

• Carisso
  • Eray
  • Denayer
  • Gunter
  • Balta
  • Latovlevici
  • Tarik
  • De Jong
  • Donk
  • Selcuk
  • Emrah
  • Sinan

Gelecekler

• Asamoah
  • Ozan Kabak takima kazandirilmali, olmuyorsa Kaan Ayhan seviyesi Turk stoper
  • Altyapi Sag Bek (Emirhan Civelek)
  • Altyapi 3. Kaleci (Eray'dan iyidir ve ucuzdur)
  • Hayrullah Akyuz (Fazla izlemedim, sart degil, baska kaleciler de bakilabilir)
  • Emre Akbaba
  • Ahmed Musa
  • Lucas Moura
  • Daniel Amartey

Asamoh kesin geldi yani? :asd:

emre akbaba,kaan,kiralık bir hızlı forvetle beraber yedek kulübemize de umutla bakabiliriz.

Tabii rtas, Asamoah cepte

Zorunda degilsek forvet kiralamayak, direk satin alak. Kiralik son care veya asiri uygun maliyet durumlarinda dusunulmeli sadece.

hızlı forvet piyasada pek yok benim bildiğim gençler var onlar da genelde kalibreli takımlarda yedek o yüzden dedim opsiyonlu olarak tabii.
alabiliyosak direkt alalım :D

hızlı forvet piyasada pek yok benim bildiğim gençler var onlar da genelde kalibreli takımlarda yedek o yüzden dedim opsiyonlu olarak tabii.
alabiliyosak direkt alalım :D

Ha sen devre arasi icin diyorsun

Ben yaz donemi icin diyordum

Devre arasi keske forvet alsalar, ben fazla aktivite beklemiyorum

Geri
Üst Alt