- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
u 19 maçında deplasmanda fenerbahceye gol atmış ve maçı kazandırmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökay abiymis, Gökay abinin ove ove bitiremedigi "altin jenerasyonu" da gorduk Sergencim, gec bunlari.
Ozgur Can
Anil Dilaver
Serdar Eylik
Aydin Yilmaz
Emre Can Coskun
Berk Ismail Unsal
Volkan Pala
O U17'dekilerin yukarida saydigim isimlerden hic bir farki yok. Suc bizde aslinda, medya'ya kandik ve buyuk bir beklentiye girdik, son 10 yilda kim cikmis ki alt yapidan, ha bir Semih Kaya, bir de Emre Colak, biri Sparta Prag'da, digeri de Deportivo La Coruna.
Altinordu, Bursaspor ve Trabzonspor haric ulkede iyi bir alt yapi y-o-k.
Senin gibiler yüzünden buraya gençler hakkında yazmamaya karar vermiştim ama şunu bil önce..
Gökay'ın söylediğini Avrupa Şampiyonasında tüm dünya gördü. ben bu oyuncuları senin gibi oradada tanımadım git oyuncular 13 yaşındayken ne yazdığımı bul..
sonra u16 ege kupasına dön 2 ingiliz 3 alman takımı scout ekibinin görüşlerine ulaş..
sonra avrupa şampiyonasına gel ajax ı araştır.
son olarak da başarısız oldukları dünya kupısandaki mental sebepleri ve nasıl hazırlandıklarını araştır tüm takım olarak....
kimseyi kandıracak değiliz. gerçek potansiyel neyse ona güveniriz destekleriz. oyuncu olur olmaz bunu zaman gösterir ama sen kulup olarak oyuncuya nasıl bir kariyer planı hazırlıyorsun ona bak önce.
bursa, altınordu dediğin takımlarda sendeki oyuncu potansiyelinin 3 de 1 i.. trabzonspor da ise anca 10 da 1 i var..
ama var demekle olmuyor. hazırlyacaksın, sonra karşılığını alacaksın..
Ne 4 milyonu, yabancı sınırı geldiği gün emre akbaba gibi topçular 8 milyondan başlar.Ucuza vermeyecekleri kesin. Bence 4 m’nin altında bitmez bu transfer. Zaten sene sonu sınır da düşmeye başlayacak, ucuza vermezler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi