Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
u 19 maçında deplasmanda fenerbahceye gol atmış ve maçı kazandırmış.

Senin gibiler yüzünden buraya gençler hakkında yazmamaya karar vermiştim ama şunu bil önce..

Gökay'ın söylediğini Avrupa Şampiyonasında tüm dünya gördü. ben bu oyuncuları senin gibi oradada tanımadım git oyuncular 13 yaşındayken ne yazdığımı bul..

sonra u16 ege kupasına dön 2 ingiliz 3 alman takımı scout ekibinin görüşlerine ulaş..

sonra avrupa şampiyonasına gel ajax ı araştır.

son olarak da başarısız oldukları dünya kupısandaki mental sebepleri ve nasıl hazırlandıklarını araştır tüm takım olarak....

kimseyi kandıracak değiliz. gerçek potansiyel neyse ona güveniriz destekleriz. oyuncu olur olmaz bunu zaman gösterir ama sen kulup olarak oyuncuya nasıl bir kariyer planı hazırlıyorsun ona bak önce.

bursa, altınordu dediğin takımlarda sendeki oyuncu potansiyelinin 3 de 1 i.. trabzonspor da ise anca 10 da 1 i var..

ama var demekle olmuyor. hazırlyacaksın, sonra karşılığını alacaksın..

Gökay abiymis, Gökay abinin ove ove bitiremedigi "altin jenerasyonu" da gorduk Sergencim, gec bunlari.

Ozgur Can
Anil Dilaver
Serdar Eylik
Aydin Yilmaz
Emre Can Coskun
Berk Ismail Unsal
Volkan Pala

O U17'dekilerin yukarida saydigim isimlerden hic bir farki yok. Suc bizde aslinda, medya'ya kandik ve buyuk bir beklentiye girdik, son 10 yilda kim cikmis ki alt yapidan, ha bir Semih Kaya, bir de Emre Colak, biri Sparta Prag'da, digeri de Deportivo La Coruna.

Altinordu, Bursaspor ve Trabzonspor haric ulkede iyi bir alt yapi y-o-k.

Son düzenleme:
Senin gibiler yüzünden buraya gençler hakkında yazmamaya karar vermiştim ama şunu bil önce..

Gökay'ın söylediğini Avrupa Şampiyonasında tüm dünya gördü. ben bu oyuncuları senin gibi oradada tanımadım git oyuncular 13 yaşındayken ne yazdığımı bul..

sonra u16 ege kupasına dön 2 ingiliz 3 alman takımı scout ekibinin görüşlerine ulaş..

sonra avrupa şampiyonasına gel ajax ı araştır.

son olarak da başarısız oldukları dünya kupısandaki mental sebepleri ve nasıl hazırlandıklarını araştır tüm takım olarak....

kimseyi kandıracak değiliz. gerçek potansiyel neyse ona güveniriz destekleriz. oyuncu olur olmaz bunu zaman gösterir ama sen kulup olarak oyuncuya nasıl bir kariyer planı hazırlıyorsun ona bak önce.

bursa, altınordu dediğin takımlarda sendeki oyuncu potansiyelinin 3 de 1 i.. trabzonspor da ise anca 10 da 1 i var..

ama var demekle olmuyor. hazırlyacaksın, sonra karşılığını alacaksın..

Istedigin zaman istedigin seyleri yazabilirsin gencler ile ilgili, nasil sen onlarin cogu maclarini takip ediyorsan buraya oyuncular ile ilgili bilgi vermen buradakiler icin onemlidir.

Gelelim alt yapiya, Turkiye U17'yi dunya kupasinda izledim, sadece bizim U17'de oynayan oyunculari degil Milli Takimda oynayan oyuncularin hepsini gozlemledim ama senin abarttigin gibi bir potansiyel goremedim ben bu oyuncularda, mental sebepleri ve nasil hazirlandigini soyluyorsun da mesala bir Mali bizden daha mi iyi hazirlandi? Medya'da altin jenerasyon cok ovuldugu icin belki buyuk beklentilere girdim ama hayal kirikligi oldu benim icin, hazirlik maclarda Tudor bazilarini oynatti, burada hic kimsenin "vay be bak bu ilerde A takimda sans bulmali" dedigini gormedim.

Ben trabzon'da Abdulkadir ve Yusuf'u izliyorum, Milli takimda ilk macina cikan Emre Mor'u dusunuyorum, gecen sezon basaksehir'de oynayan Cengiz'i dusunuyorum, bir de bizim U17'ye bakiyorum, daglar kadar fark var aralarinda.

Zaten son 10 yilda bir Semih Kaya cikti bir de Emre Colak, biri Sparta Prag'da digeri Deportivo, biz ne oyuncular gorduk alt yapiyada, su an hepsi ya ikinci ligde ya da daha alt liglerde. Ben hala yazdiklarimin arkasindayim, umarim ben yanilirim, herseyi zaman ile gorecegiz.

Takımda sistem değişiyor, kadro değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor, ama onun gündemdeki yeri değişmiyor. Asamoah, Cim Bom’un sol bek adayları arasında tartışmasız 1 numara ve bu transferin mutlaka Ocak’ta bitirilmesi hedefleniyor.

5188107.jpg

Aslan’ın hocası Tudor, neredeyse her maç sistem değiştiriyor, kadroda oynamalar yapıyor, takımdaki oyuncu ihtiyacı sürekli değişiyor. Ancak değişmeyen tek şey, Asamoah’ın transfer listesindeki yeri... Sarı-Kırmızılılar devre arasında mutlaka bir sol bek takviyesi yapmak istiyor ve bu doğrultuda Asamoah için çok ciddi girişimler yapıldığı belirtiliyor.

28 yaşındaki Ganalı futbolcunun Juventus’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray Yönetimi ise Tudor’un ısrarıyla işi Ocak ayında bitinmeyi bitirmeyi hedefliyor.

1.5-2 milyon Euro bütçe

Kwadwo Asamoah için gözden çıkarılan bonservis bedeli 1.5-2 milyon Euro civarında. Juventus direnirse, Galatasaray’ın oyuncuyla şimdi anlaşıp, sezon sonunda bonservis ödemeden renklerine bağlama hakkı var. Ancak Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübünü ikna ederek Asamoah’ı en kısa yoldan Florya’ya getirmek için bu hafta İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Fanatik

GSCimbom Portal

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 ye yakın bi para juveye versek rahat gelir 2.5 da maaş tamamdır 2 sene once tarıklara 5 bonservis verip 1.5 da maaş veriyoduk o kabus günler geri gelecek gibi

5219507.jpg

‘Emre Akbaba transferi asılsız!’

Bu sözler Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na ait. Turuncu-Yeşilliler’in patronu takımın yıldızlaşan ismi Emre Akbaba ile ilgili konuştu. Çavuşoğlu, Emre için bize gelen bir teklif yok dedi.

Emre’nin milli takıma alınmasının çok doğru bir karar olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Alanyaspor ve Alanya şehri için gurur veren bir gelişme bu. Emre bunu fazlasıyla hak etti” dedi.

Oyuncu hakkında çıkan transfer haberleri için de görüş belirten Aytemiz Alanyaspor’un başkanı, “Bu konuları konuşmaya gerek yok. Yazılan haberler asılsız. Bize gelen bir şey yok. Olursa da transfer döneminde değerlendiririz. Aynı şeyleri konuşmaya gerek yok” diye konuştu.

Fanatik

Ucuza vermeyecekleri kesin. Bence 4 m’nin altında bitmez bu transfer. Zaten sene sonu sınır da düşmeye başlayacak, ucuza vermezler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5208164.jpg

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Adis Jahovic için devre arasında Göztepe'ye teklif yapacak.

Sezon başı transferleriyle sezona çok iyi başlayana lider Galatasaray, devre arasında da kadroyu güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Galatasaray, devre arasında Göztepe'ye Adis Jahovic için teklifte bulunacak.

Göztepe ile makul bir bonservis bedelinde anlaşmayı uman Galatasaray yönetimi, Jahovic'in sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını koz olarak kullanacak.

Göztepe ile anlaşma sağlanamazsa Galatasaray, Adis Jahovic'e gelecek sezon için sözleşme önerecek.

Fanatik

GSCimbom Portal

Son düzenleme:
Valla Belhanda'nin yedegi olmamasi durumu ve sinirin yaklasmasi bu herifin alinmasini elzem kiliyor

Gel gor ki yazin fb bu transfer surecine dahil olabilir, bu da fiyati 5-7m bandina ceker

O fiyatlarda mantikli olmaz

bunu alacaksin, deniz türücü alacaksin, cengizi kiralayacaksin, ondan sonra bak bakalim yabanci sinirin y'sini agzina aliyor mu soytarilar.

görünen o ki yabanci sayisi 6'ya düsecek, o halde:

--------------muslera-----------
mariano maicon serdar caner
--------fernando tolga---------
feghouli----akbaba------türüc
--------------gomis-------------

Sınır düşmeden iyi yerlileri kapmak lazım şimdi 4 se gelince 8 olur

emre gibi dışarda çok gurbetçi bulursun scout ekibi bir işe yaramıyor mağlesef. umut bozok u alsınlar mesela

tudorun takımında jahovic gibi dirençsiz oyunculara yer olduğunu sanmıyorum muhtemelen balon haberdir.

Geri
Üst Alt