Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arkadaşlar Arda kendi yaptıkları ile bu noktaya geldi. Eleştirilerde art niyet ararken bunuda hesaba katın. Ardayı öyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki karıştığı olaylara Arda değil bir başkası karıştı.

Oynadığı futbolun dışında konularla bu kadar gündeme gelmiş bir başka futbolcu daha yoktur; hatta çeyreği, hatta onda biri kadarı da yoktur, varsa söylesin biri?...

Ve buna sebebiyet veren de bizzat kendisi; ilgi odağı olmaya bu kadar hevesli birine medya elbette ilgisini esirgemez; işine gelince Alemin kralı, işine gelmeyince şikayet, mağduriyet edebiyatı!. Öyle bir Dünya yok...

Emre B. ile kıyaslayanlar olmuş, onunla da alakası yok. Emre 28 yaşında döndü ligimize, Arda ise 2 aydan az bir süre sonra 31 ini doldurup 32 den gün almaya başlayacak ve Emre 38 yaşından gün almakta olduğu şu günlerde bile ligin en iyi orta saha oyuncusu, başka defoları yüzünden nefret edilmesi ayrı konu...

Arda yüzünden 'Adam' sözcüğünden irrite olmaya başladım. Hani Namık Kemal' e atfedilen bir söz vardır: ''İnsan kendinde eksik gördüğü kavramı ön plana çıkarır'' minvalinde; anlamak isteyen için başka izahata hacet yoktur...

Ha, Arda FBJK a gider de döktürürse?...Hiç mahzuru yok benim için. Bedava oynamayacak sonuçta, ona verilecek parayla alınacak başka bir futbolcu, yıllarca onun çok ötesinde futbol oynayarak katkı sağlayabilir, belki kallavi bedelle satılarak maddi kazanç elde edilir; niye olmasın?...

Fit bi Arda ne lan bu adam gençken bile 60'ta belini falan tutuyordu bizde kuş hafızalı olmayan herkes Keita yırtınırken Arda'nın belini tuttuğu dakikaları net hatırlar. He Arda'da çok iyi oynuyordu da çabuk bitiyordu. Adam şimdi daha da bitik fizik olarak yarım devrelik adama gerek yok. Hele Tudor'un sisteminde iş yapacağını düşünenlere gülüyorum 30 dakikada bayılır bu tempoda. Saha dışı olaylara girmiyorum bile hiç adam yedek kaldığında siz sessiz sedasız kulübede mi oturacağını düşünüyorsunuz:D Birileri başka Arda'dan bahsediyor orası kesin.

kardeşim arda plan yapıp ben bu takımı nasıl karıştırırım diye düşünecek hali yok, karaktersiz olduğu için millet takımı bozacak diye korkuyor.

şimdi bu arda gelecek antremanlarda, maçlarda artis artis hareketler yapacak, basın toplantılarında medya mensuplarıyla tartışacak, boşu boşuna hem kendini gerecek hem bizi gerecek, medya hem onu hem bizi eleştirecek. baktı taraftar bunu 1-2 yuhaladı falan çıkacak bize laf atacak biz ona cevap verecez hep bunlar basına malzeme.

fatih terime artislik yapan, milli takımda taktik vermeye kalkışan, milli takımad prim hesabı yapan adam tudora neler yapar ? yapmaz deme yapar hele bir arası bozulsun tudorada yapar sahadaki takım arkadaşınada yapar. kaybedecek neyi var ?

görünen köy kılavuz istemez bunlar olacak. o götü kalkık herif buraya gelip efendi gibi parasını kazanıp topunu oynamayacak.

Bu mesaj üstte kalsın.Doğru yazmışsın abi ağzına sağlık. Ek olarak da Selçuk'la bir olup Tudor'un kuyusunu bile kazar.

giphy.gif

Ardayı istemeyenleri bu gifle onore edelim

Önemli bir konu da takımın 'tecrübeli futbolcu' kontenjanının doluluğu. Olgunluk dönemine girmiş pek çok oyuncuyla uzun süreli sayılacak kontratlar yapılmış durumda. Bundan sonrasında, ciddi yatırım yapılacak oyuncular olabildiğince genç yaşta olanlardan seçilmeli. Arada ihtiyaç duyulan mevkiler için uygun genç oyuncu bulunamazsa direkt kalite katacak olgun futbolcular da değerlendirilmeli elbette; öncelikli kriterim karakter ki Arda direkt elenmiş oluyor bu kriterle!:asd22:;)...

Sosyal medya hesaplarina "gelme" falan yazmak lazim israrla. O zaman gelmez herhalde.

Gelmemeli, mevcut kadro ağır bir ismi istemez, hızlı ve akan oyunda faydalı olan biri lazım.

Yapamazın açılımı Ardanın kalitesi değil, şu an ki hali. Milli maçlarda otuz dakika sonrası bitti, hemde her iki maçta. Evet geçen sezon ara ara iyi performans sergiledi ama Barcelona git dediğinde gitmeyerek büyük bir hata yaptı.

Sakattı herif onu göz önüne almak lazım

Antipatik,saha dışı olayları yüzünden bende istemiyorum ama Başakşehir felan alırsa ligin en iyi topçularından biri olacağı konusunda şüphem yok.Apo adam eder onu

Zaten Tudor'un istediğini de sanmıyorum bir kere temposu düşük ve sola istediği adam tanımına uymuyor.Kısacası bu gündemi yaratanların eli boş ayrılacağı kesin gibi birşey

Sakattı herif onu göz önüne almak lazım

Antipatik,saha dışı olayları yüzünden bende istemiyorum ama Başakşehir felan alırsa ligin en iyi topçularından biri olacağı konusunda şüphem yok.Apo adam eder onu

Zaten Tudor'un istediğini de sanmıyorum bir kere temposu düşük ve sola istediği adam tanımına uymuyor.Kısacası bu gündemi yaratanların eli boş ayrılacağı kesin gibi birşey
Ben Barcelona açıkça kadroda düşünmediğini gösterdi diye hatırlıyorum.

Bunu kulübe almak isteyen haindir.

sent via GSC

Fernando: ''Mütevazı karakterde futbolculardan kurulu bir takım olduğumuz için başarılıyız''...Futbolcuğunu zaten çok beğeniyorum, bu sözüyle ayrıca takdir ettim ki samimiyetinden şüphem yoktur...

Kadroda -hele de ön plana çıkan oyunculardan biri olarak ve bilindik tavırlarıyla- Arda da olsaydı, bu ifadeyi kullanmak istemezdi muhtemelen...Karakter her iş kolunda en önemli husustur...

Fernando: ''Mütevazı karakterde futbolculardan kurulu bir takım olduğumuz için başarılıyız''...Futbolcuğunu zaten çok beğeniyorum, bu sözüyle ayrıca takdir ettim ki samimiyetinden şüphem yoktur...

Kadroda -hele de ön plana çıkan oyunculardan biri olarak ve bilindik tavırlarıyla- Arda da olsaydı, bu ifadeyi kullanmak istemezdi muhtemelen...Karakter her iş kolunda en önemli husustur...

Hocam ama mütevazı birisi mütevazı olduğunu söylerse mütevazılığı kalır mı? :D

Hocam ama mütevazı birisi mütevazı olduğunu söylerse mütevazılığı kalır mı? :D

Orada ilgili edip, aslında kendisinden bağımsız takım arkadaşlarını övmektedir. Yoksa ''Ben var ya ben, övünecek onca meziyetime rağmen tevazu gösteriyorum!'' gibi bir şey kastetmiyor. Anlamadığından değil, yeme bizi gece vakit Sarper!:mad::D...

Fırsatı kaçırmama fırsatını kaçırmayacaktır yönetim.

Arda gelmesin ama o tarafa oyuncu şart.Tolga gol filan atıyor da biraz da attırsın.Sadece bitiren değil hazırlayan adam da lazım.

Geri
Üst Alt