Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Son yılların en iyi transferi olabilir kendisi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdiden h.o diyelim o zaman

Asamoah'in alinmasiyla ilk 11'e yalnizca sol kanat transferi gerekiyor

Uzun suredir bu kadar kaliteli bir kadromuz olmamisti

sinan zaten süre alamıyo maaşından düş 1.3milyon € + yasin oluyor yani

Hala 25 yaşındaymış. Çok uzun zamandır oynuyor, 28-29 olmuştur gibi geliyordu bana. Güzel olabilir.

Bir daha formayı giymesin denilen futbolcular kıymete binmiş. Dünyanın en güzel şeyi sanırım her şeye muhalif olmak. Öyle yapma böyle yap, böyle yapınca da nasıl böyle bir şey yaparsın yönetim istifa, hoca istifa. İş sorumluluk almaya gelince etrafta kimse olmuyor.

Divan kurulundakilere sövüyoruz ama GSC çatısı altında onlarca Hayri Kozak var.

Sinani kiralik verelim. Yasinden 6 ay daha faydalanmaya calisirdim. Donk+Tarik+Emrah verin

(Yasin-Sinan+2)²/(Küçük Gomis)³=?

Cevabı bulan var mı?

(Yasin-Sinan+2)²/(Küçük Gomis)³=?

Cevabı bulan var mı?
8bf517e8b89d55adc42ef28000053898.jpg

sent via GSC

Sinan'dan alacağımız bir şey kalmadı, gidebilir.
Yasin oyuna sonradan girdiği maçlarda hareket getirdi ama egoistliği'nin kurbanı oldu yanlış tercihler yaptı, gol atmaya çalışacağına iki asist yapsa belkide daha çok süre alacaktı. Biraz akıl hocalığı ile fayda alınabilir, gitmese daha iyi gibi.

Donk, zararından neresinden dönülürse kardır. Hiç yorum yapmaya bile gerek yok.
Tarık'ı Antalya'da Antalya Eskişehir maçında seyretmiştim, artı bir özelliğini görmemiştim. Çok iyi itelediler bize. Bizden kazandığı parayı garantilemeden, hiç bir yere de gitmez.
Emrah, Antalya Eskişehir maçında Emrah'ı da canlı izledim, kim neyini beğendi de aldı anlamadım. Zaten Antalya'dan gelmişti, belki Alanya'ya gitmek isteyebilir.

yasini dehleyelim gitsin sinan şoparından ise para kazanmak lazım birinin bu cocugun kafasına vura vura adam etmesi lazım

Haber yalan olsa gerek. Yasin ve Sinan zaten sene sonunda gidecekler, Alanya niye bunlari istesin?

Ayrica Yasin ve Sinan Alanya'da oynamak isteyecekler mi? Eger ki azicik bir dogruluk payi varsa bu teklife evet demeyen haindir.

2 milyona Emre Akbaba'yi almis oluyoruz. Cok degerli bir yerli rotasyon oyuncusu olacaktir kendisi.

Belhandadan yetenekli =9 milyon euro
+sinan
+yasin
+2 milyon euro

Sinan+ yasin o halde 3 er milyon euro diyelim.

Enre kalsin 3 milyon euro ateslesinler yasini verelim

3d2b00a619919635bd9d69f45bb2c2f6.jpg

Dursun Özbek, Asamoah için talimat verdi. Galatasaray, sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan Asamoah için 1.5 milyon Euro önerecek. (NTV Spor)

şu lafada acayip gülüyorum bilmem kimin kurmayları dursunun kurmayları deyince divanda ön sıradaki 100 yasındaki dedeler aklıma geliyor:asd22:

Geri
Üst Alt