Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Evren Göz boş haber yapmaz. Arda'yı istemem fakat geliyorsa da karalar bağlamaya gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlaşıldı öyle ya da böyle getirecekler.

her-boktan-kotu-espri-cikaran-tip_612611.jpg

Evren Göz

Galatasaray, Arda Turan transferinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Ayrıntılar haberimizde yer alacak. Yayınlanınca detayları paylaşacağım.

Evren Göz

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Bebek'te bir araya geldi. Yaklaşık 2.5 saat süren yemekte Arda Turan transferi konusunda her iki taraf da büyük yol kat etti.

Evren Göz

Galatasaray yönetimi, sponsor desteğini aldıktan sonra gözünü Barcelona kulübü ile yapacağı görüşmeye çevirdi. Sarı kırmızılılar, elde edilen maddi kaynak ile Arda Turan'ı kadroya katmak istiyor. Önümüzdeki günlerde Barcelona kulübüyle temasa geçilmesi bekleniyor.

Ne Ardası arkadaş, yeter artık.

Evren göz ismini görene kadar yaw he he kivamindaydim

GSCimbom Mobile App

arda gelirse leş oyununu oynar üste de kulubü karıştırırsa ne yapacaksın peki ?
malum amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz.

Takımın rakipleri şaşırtacak varyasyonlara ihtiyacı var Kanat oyuncusu açısından çok yetersiziz Fegh hariç üst düzey kanat yok,bende farkındayım Ardanın formsuz ve düşüşte olduğunun ama biraz ritim katıp takıma yavaştan eklenirse iyi işler yapacağını düşünüyorum,Takımı bozmak falan herkesin söylediği ama içeriği olmayan birşey ne olacağını kimse bilmiyor

Ardayi sokacaklar anlaşıldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek bu herif en sonunda kesin.İsteyende yok zaten biz kaldık enayı gibi bir tek.

bir kere daha yazmistim. Bu taktik'de Arda 20 dk sonra götünden nefes almaya baslar. Sneijderi yollayip Arda'yi almak ne alaka simdi? Arda cok mu kosuyor? Cok mu mücadele ediyor? Takim ruhunu bozmuyor mu ?

Sonuna kadar haklısın. Arda ancak gelecek sezon bu tempoyu kaldıracak seviyeye gelebilir. Zaten imaj olarak yerlerde. Boş transfer olur yarı dönemlik. Olucaksa sezon sonu olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonuna kadar haklısın. Arda ancak gelecek sezon bu tempoyu kaldıracak seviyeye gelebilir. Zaten imaj olarak yerlerde. Boş transfer olur yarı dönemlik. Olucaksa sezon sonu olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yani. Kis period'da neyini düzelteceksin bu obezin? 1 Senedir top oynamamis Barca'da. Kondisyonel anlamda bir 2 ay anca toparlanir (3-4ü bulur) .Tempoyu kaldiramayip sakatlanmaya baslar. Herkesle catismaya baslar sonunda. Selcugu 11 de oynattirmaya calisir, YK gelsin diye baslar.

Kisaca Allaha yakin bize uzak. Bunu alacagima gidip Sinoyu yarim sezonluk 500-800k ya getiririm daha rahat olur kafam. En azindan karistirmaz ortaligi bunun gibi

Takımın rakipleri şaşırtacak varyasyonlara ihtiyacı var Kanat oyuncusu açısından çok yetersiziz Fegh hariç üst düzey kanat yok,bende farkındayım Ardanın formsuz ve düşüşte olduğunun ama biraz ritim katıp takıma yavaştan eklenirse iyi işler yapacağını düşünüyorum,Takımı bozmak falan herkesin söylediği ama içeriği olmayan birşey ne olacağını kimse bilmiyor

barça'yı sallamayan fatih terim gibi adamı maymun etmiş adam üstümüze sifonu çeker tudor'la uzun eşek oynar arkasına bile bakmaz. her oyuncunun düşüşleri yeniden ayağa kalkmak için adres değiştirme ihtiyacı hissettiği dönemler olabilir ama arda farklı .futbolu kafasında bitirmiş bedeni de zihnine uyup yokuş çıkan kamyona dönmüş.

Herseyi kenarda birakarak, 30 yasinda bir Arda Turkiye'ye donmeli mi? Bence donmemeli. Kalsin avrupa'da futbolunu oynasin.

Buraya gelirse medya her hareketinden sonra yerden yere vurur, Arda karsilik verir huzuru kacar.

Ha gelirse de benim icin farketmez. Bizim baskan ve Cenk Ergun kafaya koymuslar galiba Arda'yi almak istiyorlar. Arda'nin buraya keyif icin gelecegini zannetmiyorum, eskisinden daha hirsli oynayacaktir. Solda Tolga'yi Garry'i Yasin'i izlemektense Arda'yi izlerim.

Geri
Üst Alt