Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.320
- 539
- 363
Arda ve Kwadwoooooooooooooooooo gelsin ben okeyim
arda gelirse leş oyununu oynar üste de kulubü karıştırırsa ne yapacaksın peki ?
malum amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda ve Kwadwoooooooooooooooooo gelsin ben okeyim
Tweet altındaki yorumları feci gelsin diyip 66 numaralı formasını atanlar var eski halinde gelecek sanıyor hayalperestler
onlar dünyayi toz pembe görenler. Insallah gelir'de, o nu isteyenler güzel bir duvara toslasalar.
arda gelirse leş oyununu oynar üste de kulubü karıştırırsa ne yapacaksın peki ?
malum amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz.
Yalnız bu olay GS nin menfaatlerine uymuyor. Bari gelirde , oynarda ben duvara toslarım diye temenni et)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir kere daha yazmistim. Bu taktik'de Arda 20 dk sonra götünden nefes almaya baslar. Sneijderi yollayip Arda'yi almak ne alaka simdi? Arda cok mu kosuyor? Cok mu mücadele ediyor? Takim ruhunu bozmuyor mu ?
Sonuna kadar haklısın. Arda ancak gelecek sezon bu tempoyu kaldıracak seviyeye gelebilir. Zaten imaj olarak yerlerde. Boş transfer olur yarı dönemlik. Olucaksa sezon sonu olsun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımın rakipleri şaşırtacak varyasyonlara ihtiyacı var Kanat oyuncusu açısından çok yetersiziz Fegh hariç üst düzey kanat yok,bende farkındayım Ardanın formsuz ve düşüşte olduğunun ama biraz ritim katıp takıma yavaştan eklenirse iyi işler yapacağını düşünüyorum,Takımı bozmak falan herkesin söylediği ama içeriği olmayan birşey ne olacağını kimse bilmiyor