Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Yerli yok yerli denip,mevcut en iyi yerliyi ve altyapımızdan çıkmış birisini,takımda kiralık olacak sadece maaşı ödenecek şekilde gelişine bu kadar yaygara kopmasına anlam veremiyorum.Şimdi hemen tutup sorun çıkaracak yawwwww yazmayın bunun olacağını kimse bilemez,Belözoğlu var rakipte bizde öyle kaliteli yerli yok derkende karakter analizi yapıyormusunuz çünkü Emre Ardadan milyon kat daha arızalı,Bu sezon Selçuk yedek kalırsa takımı karıştırır mahveder diyordunuz ne oldu adam dediğiniz ve abarttığınız hiçbişeyi yapmadı güya bu adam takımın mafyasıydı :asd22:.Formsuzluğu aşılmayacak şey değil tek sorun o

Son düzenleme:
Yerli yok yerli denip,mevcut en iyi yerliyi ve altyapımızdan çıkmış birisini,takımda kiralık olacak sadece maaşı ödenecek şekilde gelişine bu kadar yaygara kopmasına anlam veremiyorum.Şimdi hemen tutup sorun çıkaracak yawwwww yazmayın bunun olacağını kimse bilemez,Belözoğlu var rakipte bizde öyle kaliteli yerli yok derkende karakter analizi yapıyormusunuz çünkü Emre Ardadan milyon kat daha arızalı,Bu sezon Selçuk yedek kalırsa takımı karıştırır mahveder diyordunuz ne oldu adam dediğiniz ve abarttığınız hiçbişeyi yapmadı güya bu adam takımın mafyasıydı :asd22:.Formsuzluğu aşılmayacak şey değil tek sorun o
Emre sahada futbolunu oynuyor
Arda hem karaktersiz hem bitik durumda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arizali ama isine saygi ve profesyonellik konusunda Ardayi pecete kagidi gibi katlayip cöpe atar.
Sen kendini kandiriyorsun acik acik yazayim.

Serdar Ali Çelikler: "Duyduğum kadarıyla Mehmet Özbek, Arda Turan transferini istiyor. Dursun Özbek ve Cenk Ergün istemiyor."

Emre'nin hiç saha dışı bir şeyle gündeme geldiğini hatırlamıyorum açıkçası.Tamam karaktersiz de,Arda gibi de medyatik,magazin paparazzi düşkünü bir herif olduğunu söyleyemem.

Serdar Ali Çelikler : Dursun Özbek ve NEF yönetim kurulu başkanı arasında yapılan görüşmede sadece Arda Turan transferi değil masada başka yıldız transferleride vardı.

Delimisiniz kardeşim adam ağır karaktersiz
Artı 2 yıldır yatıyor
Üçüncü bu adam geldimi 11 oynar o form tutana o gt göbek eriyene kadar lig biter

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan hadi karaktersizliğide geçtim herif bitik durumda.Emrede karaktersiz ama hala ülkedeki en iyi oyunculardan biri.Bu koca kafanın fiziği şuan 50 yaşında cafede nargile içen amcalar gibi.Ulan Dursun yine dinamiti koydun takıma allah kahretsin seni.

arda'yı ilk tercih olarak istemem ama olur da gelirse mahvoluruz algısı yanlış o kadar da değil ya

İşleyen sisteme çomak sokmak istiyorsak getirelim

Geri
Üst Alt