Bafetimbi Gomis, Al Hilal'dan Ayrıldığını Açıkladı

151 maç 116 gol 18 asistli gomis vs falcao-diagne-mostafa-halil-andone-mitroğlu-adem-eren... kapak dediğin böyle olur... sudi mudi farketmez bizde de aynı istatistikle çakıyordu zaten... Bu sebeple 36 yaşındada olsa keşke gelse neden? çünkü en azından şut çekebiliyor... bu vesile ile sebep olan yönetim ve tekniik ekibimiz bir daha saygıyla! anıyorum

Karagümrük için gelmiş menajeri İstanbul'a maalesef, öyle deniliyor

terim ölür
terimcilik ölmez

bu yolda tek kişi kalsak dahi mücadele edeceğiz
lakin
gençlik öyle böyle terimci değil
hepsiyle gurur duyuyorum
Yaşları gereği kulaktan dolma şeyler biliyorlar. O dönemi yaşasalar farklı düşünürler

750.000 euro‘ya okey diyorsa 6 aylık gelsin, +1 opsiyonu da bizde olmak üzere, en azından küme düşmeyiz.

Gel de forvet görelim be.

Karagumruk alırsa çok üzülürüm bu takimn sana ihtiyacı var hele ki şuan ilaç gibi olur takimi motive eder .Arayıp da bulamadığımız tecrübe Allahım bir kere de bizim yüzümüz gülsün ne olur ..

Bu arada paraya tapiyor diyenler olmus. Adam hayrina oynamiyor. Bu isin profesyoneli ve isinin hakki neyse fazlasiyla yapiyor.

Asil elestirilmesi gereken adam Feghouli. Dunya para aliyor top falan da oynamiyor.

gelmesin diyenleri kutlarim

Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy: "Türkiye'ye dönmeye hazır. Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak."

6 aylik gelsin, hayir demem.

Geri
Üst Alt