Bafetimbi Gomis, Al Hilal'dan Ayrıldığını Açıkladı

İyi golcü ama çok paragöz. Uygun maliyetlere gelip oynamayı kabul etmez. Geçiniz...

Denayer bunu katlar takıma bağlılıkta...
ya hocam 3 kurus az kazanıp gram faydası olmayan adam sürüsü var takımda. aldığı parayı karşılama ihtimali çok yüksek bir adam için gereksiz tantana bunlar. takıma bağlılıkmış vs miş geçin onları herkes cebine bakar sonra takımdaki uyuma.

ya hocam 3 kurus az kazanıp gram faydası olmayan adam sürüsü var takımda. aldığı parayı karşılama ihtimali çok yüksek bir adam için gereksiz tantana bunlar. takıma bağlılıkmış vs miş geçin onları herkes cebine bakar sonra takımdaki uyuma.
Haklısın da üstad son iki maçtaki Marcao kadar oynar heralde bu oğlan

6 aylik olabilir. 8-10'da gol atar. Artik 36 yasinda bi adamdan uzun donem verim alamayacagimiz icin baska seceneklere bakmaliyiz. Gelen adam Muhammed ile beraber bu yili Torrent'in duzenine alismakla gecirir zaten. Ancak seneye verim aliriz.

uygun maliyet diye diye sonuncu sıraya düşeceğiz.

her kaybettiğin 3 puan ligden aldığın kadar para azalıyor bilmek lazım.
Para yok para renktaş. 6 ve 8 alınmadan forvet doldursan bu takıma ne olacak. Öne geçtiğimiz son üç maçı orta saha olmadığı için kaybettik. Bir şekilde goller buluyoruz ama skoru tutamıyoruz.

Biri hesaplasın. Gomis'e 1m euro vermedik. En az 50m para harcamışızdır forvete. Maaşlar dahil.

Bir oyuncu iyiyse tutacaksın takımda kimlere ne paralar saçıyoruz adam fazla istedi diye gönderdik. Yerine daha adam bulamadık. Sonra profesyonellik, ben Galatasaray'ın çıkarlarını düşünüyorum diye masallar.

İyi golcü ama çok paragöz. Çok para istemezse düsünülebilir.

İyi golcü paragöz = cagne +Falcao +andone+adem+muhammed+Halil +mugdat+mitroglu
Hocaya sorulsa hiçbirini kendi almadı

36 yaşında ama bu adam en az 2 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek bir fiziğe ve mentaliteye sahip. Son yıllardaki sakatlık durumunu bilmiyorum ama mevcut forvetlerin toplamından daha zeki ve faydalı bir adam. Keşke gelse, en az 8-10 gol atar yarım sezonda.

6mio sattik 20mio luk oyuncuyu hey gidi yönetimler hey, gelirse is yapar.

Parayı düşünerek orta sahayı Taylan'a bıraktılar, geçen sene tek golle giden sampiyonluğa üstüne bir de bırak şampiyonluğu küme düşmemeye oynayan bir sezon yaşatıyorlar. Bu pintilik yanlış yerlerde yapılarak çok pahalıya patladı. Şimdi para konuşacak durumda olduğumuzu sırf bu sebeple sanmıyorum. Adamlar gözünü karartmış, her hafta skandal maça etki eden kararlar var, üstüne takım ümit vaat etmiyor ve tecrübe eksikliği çekiyor, şu anki durumumuz rakiplerin tökezlemesine bağlı... Yönetim şu ana kadar hiçbir işe yaramadı. Bir zahmet elini cebine atsın, gereğini yapsın. Onu da biz düşünmeyelim artık.

Tam bir gol makinesi, insallah gelir derim ama 6 aylik + 1 yillik opsiyonla

Geri
Üst Alt