Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Son dönemde çok veda gördüm. Kimi sevdiysem gitti. Ama herhalde en çok üzüldüğüm veda bu oldu. Çok iyi forvetler izledim Drogba,Baros,Elmander. Ama senin yerin bende hep farklı hep ayrıydı Kral. Gerek sempatikligin gerekse taraftarla bütünleşerek ortaya koyduğun coşkunun tarifi olamaz. Seni o kadar benimsemişim ki bu kadar üzülüyorum.
Ama beni en çok üzen ne biliyor musun ?
3 ay önce herkesin göz bebeğiyken şimdi aynı kişilerin zil takıp oynaması. Biz çok oyuncunun ahını aldık şimdi sıra senin ahını almakta. Seni asla unutmayacağım. Aleyna Tilki dinlememizin tek sebebi, Türkiye Lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncusu,
BAFETİMBİ GOMİS...
ELVEDA. 2018-08-23_17.52.54.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son dönemde çok veda gördüm. Kimi sevdiysem gitti. Ama herhalde en çok üzüldüğüm veda bu oldu. Çok iyi forvetler izledim Drogba,Baros,Elmander. Ama senin yerin bende hep farklı hep ayrıydı Kral. Gerek sempatikligin gerekse taraftarla bütünleşerek ortaya koyduğun coşkunun tarifi olamaz. Seni o kadar benimsemişim ki bu kadar üzülüyorum.
3 ay önce herkesin göz bebeğiyken şimdi aynı kişilerin zil takıp oynaması. Biz çok oyuncunun ahını aldık şimdi sıra senin ahını almakta. Seni asla unutmayacağım. Aleyna Tilki dinlememizin tek sebebi, Türkiye Lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncusu,
BAFETİMBİ GOMİS...
ELVEDA. Ekli dosyayı görüntüle 27377

ne diyon

Kulüp alternatifini yan cebe koymadan elindekini yollamaaaaz sıkmayın canınızı....

Burasının babasının çiftliği olmadığını anlamıştır. maçası sıkıyosa twit yada başka herhangi bir yolla Galatasaray ı ağzına aldığı duyulsunda anında belasını da bulsun... Köpekler gibi pişman gittiğinden adım gibi eminim.... Daha da fazla koyacak zaman geçtikçe, elindekinin değerini bilmemenin pişmanlığı....

Buradaki huzur, başarı ve değerini başka hiçbir yerde bulamayacak...

BAFETİMBİ GOMİS...

Mervenin gidişine bu kadar üzülmemiştin geçiniz

Kulüp alternatifini yan cebe koymadan elindekini yollamaaaaz sıkmayın canınızı....

Burasının babasının çiftliği olmadığını anlamıştır. maçası sıkıyosa twit yada başka herhangi bir yolla Galatasaray ı ağzına aldığı duyulsunda anında belasını da bulsun... Köpekler gibi pişman gittiğinden adım gibi eminim.... Daha da fazla koyacak zaman geçtikçe, elindekinin değerini bilmemenin pişmanlığı....
2000 yilinda Hakan gidince yerine hemen Jardel gelmis.
Onun disinda ne zaman bir oyuncunun yeri hemen dolmuş. Hicbir zaman.

Sevgilimden ayrıldığımda böyle üzülmemiştim,unutulmaz bir sezon yaşattın şampiyonlukta büyük pay sahibiydin. Yolun açık olsun karaoğlan

17-18 sezonu belkide yaşadığımız en öenmli şampiyonluktu O son 6 hafta bir daha hiçbir yerde eşi benzerini göremeyeceğimiz stresi yaşadık. Bu yolda bizim yüzümüzü kara çıkarmadın, sen üstüne düşeni fazlasıyla yaptın Her zaman iyi hatırlanacaksın. Yaptığın yardımların çocuklara verdiğin mutluluğun ve bizlere kattığın o güzel duygu için sana çok teşekkür ediyorum Yolun açık olsun

Sevgilimden ayrıldığımda böyle üzülmemiştim,unutulmaz bir sezon yaşattın şampiyonlukta büyük pay sahibiydin. Yolun açık olsun karaoğlan
Üzülenlere hayret ediyorum...

Herif Bunları Galatasaray için yapmamış, Penaltı kaçırdığında Galatasaray için üzülmemiş.. Halen anlamayanalar var..

Prim yapmak, kendi değerini aklında yükseltmek için yapmış... İttirsin artık başka yerde otlansın, ÖOÖ........

Gram üzülmedim valla. Adam tavırlarıyla alenen kendini soğuttu bizden, ne diye üzüleyim böylesi için? Bu transferden ötürü tek derdim eli ayağı düzgün bir meblağ almamız. Gerisi angarya.

BAFETİMBİ GOMİS...

Ne ekersen o nu bicersin derler. Habire Para Para Para diyen Adam'i ne yapalim? Hakki'mi hakki. Yine'de Sözlesmesine yazsaydi

ya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim

ya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim

Bosver Gomissporlular anlamaz

Aylardir dilimiz kurudu derdimizi anlatmaktan, basimizda 1 tel sac kalmadi

Kuşlar sıradan adamları 10+ ya satarken geçen yıl şamp olmuş takımın gol kralı forvetini 7-8 e satıyoruz bi de taksitli olduğu söyleniyor. Sevinecek bi durum göremiyorum hatta büyük beceriksizlik örneği.

Geri
Üst Alt