SON DAKİKA Balıkesirspor Maçı 11'imiz Belli Oldu!

Sneijder'in solda ne işi var. Top süremeyen, sprint atamayan oyuncunun kanatta işi yoktur. Orta üçlüde oynaması lazım. Bu maçta fark bile atabiliriz ama hiç istek kalmıyor insanda şu kadroyu görünce. Yeter artık bir şeylerin değişmesi lazım.

Sneijder'in solda ne işi var. Top süremeyen, sprint atamayan oyuncunun kanatta işi yoktur. Orta üçlüde oynaması lazım. Bu maçta fark bile atabiliriz ama hiç istek kalmıyor insanda şu kadroyu görünce. Yeter artık bir şeylerin değişmesi lazım.
4-3-1-2 oynucaz bursa maçındaki gibi bruma forvet gibi olucak

Gecen sene devre arası hakan calhanoglu ve bu sene doumba'yı rahatlıkla alabilirdik. Paraları onun yerine sacma salak oyunculara sactık. Ah ulan Ah

Muslera
Tarık Koray Semih Balta
Hakan c. Melo
Olcan Sneijder Bruma
Doumbia

Tarik sagda daha verimli olurdu bence, Hakanda solda oynar, Yasin sagda komedi olur, ama görecegiz.

yasinden sağbek mi olur arkadaş fb maçında görmedikmi
veysele kızıyoruz adam geçemiyo diye yasinin fb maçında 1 tane olumlu hareketi yoktu savunmasını da görecez

kimi böyle eleştirsem tam tersi çıkıyo bakalım nasıl olacak

mancinin sisteminden ve kendisinden nefret ettim prandelli soğutmaya başladı kendinden sneijderi eziyo resmen moyesi alsak bile kanatlara yüklenirdi ne halt yemeye aldık bu olcanı oynatma diyemi akıllı bıdık

Ooo 4-3-1-2 o kahrolası sistem de ne buluyor bu teknik adamlar anlamış değilim.

Igrendim ya mactan simdiden sogudum resmen

bununla kümede kalirsak iyi

anderlecht i oynattık kendi sahamızda bu sistemle aynı sistemı neden deniyosun üstüne gidiyosun bizi rezil etcek hadi burda neyse bütün maçlar 0-0 biter ama şampiyonlar liginde bu sistemle fark yeriz

Evet hazırlık maçlarında bile 11 i ni belirleyip deneme yapmayan adam 2 maç kötü skor olunca satranç tahtası gibi denemelere başladı..

GS bitti arkadaslar bu teknik direktör bu yönetimle zor.

Haldun Üstünel gelecek diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. İnşallah gelir ve futbol ona bırakılır.

Ama bu GS bu hocayla gitmez. Şu an gönderilip Mustafa Denizli gelse inanın şampiyonluk şansımız çok daha fazla olur..

Ünal Aysal başarısına İtalyan tekbik direktörleri ısrarla tercih ederek gölge düşürdü. Artık dönüşü yok maalesef.
GS da işler öyle sihirli değnekle düzeleceğe benzemiyor.
En az 2 yıl birşey beklemeyin bu takımdan...

Şu takımda Olcanı Tellesi 18 e almamak küfürdür.

Evet hazırlık maçlarında bile 11 i ni belirleyip deneme yapmayan adam 2 maç kötü skor olunca satranç tahtası gibi denemelere başladı..

GS bitti arkadaslar bu teknik direktör bu yönetimle zor.

Haldun Üstünel gelecek diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. İnşallah gelir ve futbol ona bırakılır.

Ama bu GS bu hocayla gitmez. Şu an gönderilip Mustafa Denizli gelse inanın şampiyonluk şansımız çok daha fazla olur..

Ünal Aysal başarısına İtalyan tekbik direktörleri ısrarla tercih ederek gölge düşürdü. Artık dönüşü yok maalesef.
GS da işler öyle sihirli değnekle düzeleceğe benzemiyor.
En az 2 yıl birşey beklemeyin bu takımdan...

Şu takımda Olcanı Tellesi 18 e almamak küfürdür.

katılıyorum futbolcuyu oynatan teknik direktördür bizimki bırak oynatmayı küstürüyo formsuz oyuncuları kızağa çekip gözdağı vermek yok niye aldık biz bu kadar adamı turşusunu kurmak içinmi sistem yok , olcan neden hiç kadroda yok adam tek oynadığı bursa maçında girer girmez asist yaptı ne bekliyosun sövücem prandelliye ama yasak maalesef

Maç içinden bir özet :

Z1LjnG.jpg

Yasin hepimiz için soru işareti ne diyelim görcez fizik gücü bence sağ bek kaldıramaz ama hoca öle uygun görmüş hayırlısı.

Geri
Üst Alt