Bandırmaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Alperen Sengun'un röportajini izledin mi bilmiyorum ama güzel bir detay var tam da bu konu hakkında.

Küçük yaşta Giresun'dan Bandirmaya geldim basketboldan başka yapacak birşey yoktu. Kolejlere(İstanbul'a) giden arkadaşlarım basketbola benim kadar odaklanamadi gibisinden birşey demişti devaminda. Tam pandemide Bjkye gittim yine sadece basketbola odaklandım şansım oldu diyor bu durum.

Düşün abi İstanbuldasin Floryadasin GS topcususun gençsin. Sadece Futbola odaklanmak ne kadar zor tahmin edebiliyorum az cok
Dinlemedim de çok doğru söylemiş. Çocukları empati yaptığım zaman anlayabiliyorum ama futbolcu olacak bir kişinin 12-13 yaşından itibaren profesyonel yaşaması lazım. Türk aile yapısı bunun için uygun değil ama durum bu diyebilirim. Bir çocuk için kolay bir iş değil; kariyerini düşünmeye o yaştan başlamak zorundasın.

Zaha’nın 11 olması hoş olmadı. Demek ki haftasonunda yine Kerem’i izleyeceğiz solda. Kendisini seviyorum ama topkaybı reis biraz dinlenmeli

bandırma çok boş takım değil..çok hafife almışız sanki..

Bandırma boş takım olmasa da maça çıkacak ilk 11'imizde şu an ligde veya Avrupa maçlarında sahaya ilk 11 çıkabilecek 5 oyuncu, yedekten de kesinlikle ikinci yarı oyuna girecek 2-3 oyuncu var.

Bir zahmet alsınlar bu maçı.

barış oynamamalıydı yalnız neden yoruyoruz zaten 90 dk koşuyor manyak

barış oynamamalıydı yalnız neden yoruyoruz zaten 90 dk koşuyor manyak

Barış aslında bizim mevcut ilk 11 içinde dinlenme ihtiyacı diğerlerine nispeten daha az. Zira sezona yedek oyuncu olarak başlamıştı, ilk 11'de yer almaya başlayalı da çok olmadı.

Bu maçta da zaten 45-60 dk arası oynar ve çıkar.

Kornerden gelen golü çocuğa mı bağlayacaz ki ben çok iyi oynasın falan demiyorum. Berkan kadar oynayamıyorsa hala neden takımda diyorum
Kornerden gelen gol mü :asd: maçın kırılma dakikası oyuna girişi, bütün gollerde imzası vardı.

Herhangi bir maçta riske edilemeyecek bir oyuncu. Aşırı yavaş bir herif.
Metehan ve Emin kendisi yaşındayken sürekli oynuyor tecrübe kazanıyordu.
Bundan olacağını sanmıyorum boşa da heyecana gerek yok.

Geri
Üst Alt