- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Her mac mi oynamalılar biz hocayı hemen sileceğiz diyeKaan ve nelson varken Berkan niye stoper iyi misin Okan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her mac mi oynamalılar biz hocayı hemen sileceğiz diyeKaan ve nelson varken Berkan niye stoper iyi misin Okan ?
Kaan ve nelson varken Berkan niye stoper iyi misin Okan ?
Dinlemedim de çok doğru söylemiş. Çocukları empati yaptığım zaman anlayabiliyorum ama futbolcu olacak bir kişinin 12-13 yaşından itibaren profesyonel yaşaması lazım. Türk aile yapısı bunun için uygun değil ama durum bu diyebilirim. Bir çocuk için kolay bir iş değil; kariyerini düşünmeye o yaştan başlamak zorundasın.Alperen Sengun'un röportajini izledin mi bilmiyorum ama güzel bir detay var tam da bu konu hakkında.
Küçük yaşta Giresun'dan Bandirmaya geldim basketboldan başka yapacak birşey yoktu. Kolejlere(İstanbul'a) giden arkadaşlarım basketbola benim kadar odaklanamadi gibisinden birşey demişti devaminda. Tam pandemide Bjkye gittim yine sadece basketbola odaklandım şansım oldu diyor bu durum.
Düşün abi İstanbuldasin Floryadasin GS topcususun gençsin. Sadece Futbola odaklanmak ne kadar zor tahmin edebiliyorum az cok
1,86 ama hava topları için pek müteşebbis değil...Berkan’ın boyu kaç?
guardiola citysiBu ne biçim 11 yaw
Okan Hoca pozisyonu kaldırdı takımdan.
Barış sen geç sağa, Halil sen orta sahaya. Berkan sen zaten her yerde oynarsın smh
barış oynamamalıydı yalnız neden yoruyoruz zaten 90 dk koşuyor manyak
Kornerden gelen gol müKornerden gelen golü çocuğa mı bağlayacaz ki ben çok iyi oynasın falan demiyorum. Berkan kadar oynayamıyorsa hala neden takımda diyorum
maçın kırılma dakikası oyuna girişi, bütün gollerde imzası vardı.Senin dilin ne soylir1000dk süre bulamazsa 2m kiralama bedeli ödeneceği. Güvenilir biri olmasa da Karakullukçu söylemişti.