Barcelona, Galatasaray Maçı Kadrosunu Açıkladı

Bu adam çok ürkütücü değil mi :) Yemin ederim bi omuzda yıkamayacağı adam yok luyiyi bile yerle bir eder.

demek ezeceğimiz oyuncu topluluğu bu
20454.webp

Heriflerin rotasyonuna bak.

Bebek yağını bizimkilere sürsünler

Xavi bu nasıl rotasyon herkes var lan kadroda.

Traore kim allah aşkına arada sırada asist yapan çocuk değilmi ömer otoban yapar o kanadı ordan az hasarla çıkalım burdan çıkamazlar

top tufek doner picagi ne var ne yok bekliyor bizi

traore ve auba'ya genis alan birakilmazsa, depay'in duran toplari ve de torres'in *poacher durumu kanimca daha kritik bir denklem barca on uclusune karsi yapacagimiz savunma konusunda....

Yaşayıp görelim diyeceğim de Luyi yok bizde :) Bu kadar fiziğe nasıl bu kadar hızlı bu adam hayret edilesi geliyor bana. Böyle kas yığını normalde insanı yavaşlatır.
Hizli ama eski hizi yok. Ona ragmen kendi dogasinda cok hizli olmasi onu o kaslara ragmen yine hizli kiliyor. Ben bunu genc oldugu zaman Barcelona'da izlemistim bir macini, o zamanlar daha hizliydi.

traore ve auba'ya genis alan birakilmazsa, depay'in duran toplari ve de torres'in *poacher durumu kanimca daha kritik bir denklem barca on uclusune karsi yapacagimiz savunma konusunda....
Bizim en zayıf olduğumuz bölge takım savunması üstadım. Ortasahalar top kapmayı bilmiyor, poxisyon almayı hiç bilmiyor. Nasıl kompakt kalacağız bunlara karşı?

Bizim en zayıf olduğumuz bölge takım savunması üstadım. Ortasahalar top kapmayı bilmiyor, poxisyon almayı hiç bilmiyor. Nasıl kompakt kalacağız bunlara karşı?
sevgili enis ,

cok dogru sorulara parmak basmissin.

benzer sorulari ve ilgili ipuclarini mac basligindaki son mesajimda nacizane olarak ufakta olsa belirtmisttim gecmis<> donem_atletico madrid_simeone versus barca ozelinde... < benzer anlayisla cikabilirsek minvalinde.
dedigin gibi * ne kadar yapariz orasi da muamma... fakat baska denklem bulmak zor gibi hem bizim mevcudumuz hem barcanin son maclardaki momentum ve deplasman maci olmasindan mutevvellit....

baktigimiz vakit,
*son donem atletico'sun dan ziyede > *gecmis donem atleticosu bahsini ettigimiz *kompakt kalma vsyi cok cok iyi uyguluyordu resmen bir nevi * antitez idiler barca'ya karsi- *basa bas gittikleri sezonlar...
topu onlara veriyorlardi tam takim senkron sekilde yari alanda devasa kumelerle hareket ediyordu savunma ve karsilama taktik anlayisinda...kaptiklari topla da hizli sekilde en uc kanat bolgelerine gonderiyorlardi,..
kaleden oyun baslatam gibi maceraya girmiyorlardi ozellikle barca versusunda cok dikkat etmistim, kaleci topu ileriye yolluyordu ama elle ama degajla...rakip alanda olasi ortaya dusen sahipsiz toplara poachervari sekilde ribaund bazli kazanip ivedi sekilde kaleye yolluyorlardi. yandan kullanilan duran toplarda da etkili oluyordu atletico bu dedigim donemler barca versusunda...

bir anda bu denklemi sezonun sonlarina geldigimiz su donemde uygulamak ve uygulama da basarili olmak kanimca bir risk. fakat bu riski almadan da barca'yi nasil durdururuz, buyuk soru isareti olarak bu versusta macin her aninda onumuze cikacaktir buyuk olasilikla...

zaten bizim bu versusta boyumuz yetmez oyuncu kalitesi ,saha kullanimi ve yedek kulubesi denkleminde.
klasik barca deplasmanina gelip puan puanlar almis LA LIGA takimlari gibi ; bu atletico olur veya x bir takim,
veya avrupa arenasinda barcaya deplasmanda problemler cikarmis istedigi sonucu almis x takimlarin oynadigi anlayisla belki bir nebze de olsa sansimiz olabilir diye dusunuyorum.

bu sezon lig basindan beri oynadigimiz bakisla cikilirsa boyumuz yetmez bir cok yonden-kanimca......

dome hoca analizde ne denli becerili. bir nevi govde gosterisi olacak kendisi adina da....

temennimiz bu zorlu 90 dakikanin istedigimiz sekilde bitmesi.....

Geri
Üst Alt