Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Bu adam çok ürkütücü değil mi
Yemin ederim bi omuzda yıkamayacağı adam yok luyiyi bile yerle bir eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demek ezeceğimiz oyuncu topluluğu bu
Luyindama'yi zor yerle bir ederBu adam çok ürkütücü değil miYemin ederim bi omuzda yıkamayacağı adam yok luyiyi bile yerle bir eder.
Yaşayıp görelim diyeceğim de Luyi yok bizdeLuyindama'yi zor yerle bir eder![]()
Hizli ama eski hizi yok. Ona ragmen kendi dogasinda cok hizli olmasi onu o kaslara ragmen yine hizli kiliyor. Ben bunu genc oldugu zaman Barcelona'da izlemistim bir macini, o zamanlar daha hizliydi.Yaşayıp görelim diyeceğim de Luyi yok bizdeBu kadar fiziğe nasıl bu kadar hızlı bu adam hayret edilesi geliyor bana. Böyle kas yığını normalde insanı yavaşlatır.
Bizim en zayıf olduğumuz bölge takım savunması üstadım. Ortasahalar top kapmayı bilmiyor, poxisyon almayı hiç bilmiyor. Nasıl kompakt kalacağız bunlara karşı?traore ve auba'ya genis alan birakilmazsa, depay'in duran toplari ve de torres'in *poacher durumu kanimca daha kritik bir denklem barca on uclusune karsi yapacagimiz savunma konusunda....
sevgili enis ,Bizim en zayıf olduğumuz bölge takım savunması üstadım. Ortasahalar top kapmayı bilmiyor, poxisyon almayı hiç bilmiyor. Nasıl kompakt kalacağız bunlara karşı?