Barcelona Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Sana Galatasaraylılığının zekatını verse gsli olduğunu hissedersin
55eb406ff018fbb8f8b51b94.jpg

Futbolcu ve teknik adamların çoğunun takımı paradır Ünsalcım. Benim Galatasaraylılığımın zekatını versem kalkınacak çok kişi var bizim camiada. Başka Galatasaray yok, destekleyelim kim varsa. Eski mesajlar duruyorsa eğer, FT geldiğinde çok sinirliydim, gelene kadar demediğimi bırakmadım, geldiğinde tek söylediğim, gidene kadar desteklemek gerek, bende tek laf etmeyecek ve destekleyeceğim diye. Birşeyde demedim, ta ki rahmetli ölüm döşeğindeyken bile garip olayların başrolü olmasından ve Galatasarayı her daim kalkan olmasından bıktım, bu sene lafımı esirgemedim. Çok şükürde gitti.

Gole dönük ofansif bir takım çıkarmış hoca Barcelona çatırdayabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

55eb406ff018fbb8f8b51b94.jpg

Futbolcu ve teknik adamların çoğunun takımı paradır Ünsalcım. Benim Galatasaraylılığımın zekatını versem kalkınacak çok kişi var bizim camiada. Başka Galatasaray yok, destekleyelim kim varsa. Eski mesajlar duruyorsa eğer, FT geldiğinde çok sinirliydim, gelene kadar demediğimi bırakmadım, geldiğinde tek söylediğim, gidene kadar desteklemek gerek, bende tek laf etmeyecek ve destekleyeceğim diye. Birşeyde demedim, ta ki rahmetli ölüm döşeğindeyken bile garip olayların başrolü olmasından ve Galatasarayı her daim kalkan olmasından bıktım, bu sene lafımı esirgemedim. Çok şükürde gitti.
Beşiktaşlı fatih terim

Emre K.
Barış Alper
Morutan
Cica
hatta BAY
Sanki şu an ki Barcelona'yı yenme ihtimalimiz var.
Avrupa'ya transfer yapmak istiyorsan cv de bu maç artıdır.
Sonuç önemli değil, kimse senden gidip Barcelona'yı Nou Camp'ta yenmeni beklemiyor.
bunlarla fark yeriz rtaş

Geri
Üst Alt