Barcelona'da İlkay Gündoğan Gelişmesi

Tarihin en kariyerli Türk futbolcusu. Çok iyi Galatasaraylı, ve paraya hiç ihtiyacı yok. Türkiye’de oynarsa adresi belli. Boş yapmayalım.

İlkay fenere gitmez
Mert de yazmış, sürekli karşıma çıktı bir uygulamada oradan biliyorum, Ford reklamında oynuyor. Reklamın sonunda da doğal olarak Koç markası çıkıyor karşına.

Olmaz diyemiyorum yani ki bu haber gerçekse Acun'la beraber varını yoğunu ortaya koyacaktır bu adamlar. Benim için futbolu bırakma sebebi gibi bir şey olur Allah korusun.

bizimkiler alamaz, bize inat ali alırsa şaşırmam.

Mert de yazmış, sürekli karşıma çıktı bir uygulamada oradan biliyorum, Ford reklamında oynuyor. Reklamın sonunda da doğal olarak Koç markası çıkıyor karşına.

Olmaz diyemiyorum yani ki bu haber gerçekse Acun'la beraber varını yoğunu ortaya koyacaktır bu adamlar. Benim için futbolu bırakma sebebi gibi bir şey olur Allah korusun.
UEFA kupası tarihinde evlenen adamdan beklemiyorum ben

İlkay la görüşme ayarlamayı bile beceremez bunlar. Heyecana gerek yok.

Oha hemen gelsin...

Ama tabi diğer yandan İlkay gelirse asıl ihtiyacımız olan 6 numarayı almaz bizimkiler, o yüzden de negatif tarafı olur bu işin... İlkay 10 numara gibi oynamalı gelirse, yoksa CL gibi üst düzey maçlarda yine yetmez orta saha tempomuz..

Gerçi bizimkiler İlkay'dan bağımsız da zaten Wendel muhabbetinde, Okan hoca ofansif adam istiyorum demeye getiriyor. Yani İlkay gelmese de Torreira'nın yükünü gerçekten azaltacak tempolu biri gelmeyecek gibi...
İlkay’ı alıyorlarsa Lamine Camara gibi Scout bile olur

Oğuz ilkaydan daha fanatik gslidir fbye gitti
Keremle barış fbli deniyo bizdeler
Abdülün de gsli olmadığı biliniyo
Mert hakan gsliydi de ne oldu

Fb alır

UEFA kupası tarihinde evlenen adamdan beklemiyorum ben
İnşallah haklısındır renktaş. Ama bu tip konularda ben asla olmaz diyemiyorum.

Ama mesela İcardi Fener'de oynar mı desen net imkansız derim. Ayrı bir gönül bağı var. Koç forması bile giydi adam yani daha ne kadar t..ak geçebilir bilmiyorum :asd: İlkay'da da inşallah o türlü bir gönül bağı vardır bize karşı ya da oluşur diyelim zamanla.

Geri
Üst Alt