- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
İçkiyi miGelirse bırakırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçkiyi miGelirse bırakırım
Çok çok Büyük Sövülür bunaerden başganım olsa sevinçten havaya uçardım bize geliyor diye ama bizim beceriksizler alamaz fenere h.o
inş avrupaya döner yoksa olacak senaryoÇok çok Büyük Sövülür buna
Dakika başı dursuna söverim böyle bir vaziyetteinş avrupaya döner yoksa olacak senaryo
İlkay fenere gitmezDakika başı dursuna söverim böyle bir vaziyette
Mert de yazmış, sürekli karşıma çıktı bir uygulamada oradan biliyorum, Ford reklamında oynuyor. Reklamın sonunda da doğal olarak Koç markası çıkıyor karşına.İlkay fenere gitmez
UEFA kupası tarihinde evlenen adamdan beklemiyorum benMert de yazmış, sürekli karşıma çıktı bir uygulamada oradan biliyorum, Ford reklamında oynuyor. Reklamın sonunda da doğal olarak Koç markası çıkıyor karşına.
Olmaz diyemiyorum yani ki bu haber gerçekse Acun'la beraber varını yoğunu ortaya koyacaktır bu adamlar. Benim için futbolu bırakma sebebi gibi bir şey olur Allah korusun.
Doğru çünkü bizim almamız gerekİlkay fenere gitmez
Bizede gelmez unut. Bonservisi varDoğru çünkü bizim almamız gerek
İlkay’ı alıyorlarsa Lamine Camara gibi Scout bile olurOha hemen gelsin...
Ama tabi diğer yandan İlkay gelirse asıl ihtiyacımız olan 6 numarayı almaz bizimkiler, o yüzden de negatif tarafı olur bu işin... İlkay 10 numara gibi oynamalı gelirse, yoksa CL gibi üst düzey maçlarda yine yetmez orta saha tempomuz..
Gerçi bizimkiler İlkay'dan bağımsız da zaten Wendel muhabbetinde, Okan hoca ofansif adam istiyorum demeye getiriyor. Yani İlkay gelmese de Torreira'nın yükünü gerçekten azaltacak tempolu biri gelmeyecek gibi...
Barcanın bıraktıgı bir durumda ilkayı almamak küfür sebebiBizede gelmez unut. Bonservisi var
Hoca İlkayın tarzına uysun. Öyle bir topçuLinc yiyecegim ama, hocanin futbol tarzina uyar mi?
İnşallah haklısındır renktaş. Ama bu tip konularda ben asla olmaz diyemiyorum.UEFA kupası tarihinde evlenen adamdan beklemiyorum ben
İlkay'da da inşallah o türlü bir gönül bağı vardır bize karşı ya da oluşur diyelim zamanla.