GSC Haber Barcelona'dan Osimhen Teklifi: Galatasaray 150 Milyon Euro İstedi

Osimhen icin negatif durum olmuyor

prime haliyle kariyer kasma, avrupanin zirvesinde forvet olma hedefi varsa degerlendirmek isteyebilir.

Obur yandan ,herkes tapiyor adama zaten burda, aile ortami vs , gecen sene bize imza atmasindaki en buyuk faktor bu kendi agzindan. Huzurlu kisaca- ustune uber para kazaniyor maas olarak.

Ama katiliyorum, sabirli olunmasi lazim. Daha fazla ilgi gelecektir.
Tabii ki öyle. 5 büyük ligin kafa takımlarından birine gitme fırsatı oluşur ve kendisi de bunu değerlendirmek isterse, en ufak olumsuz bir laf etmem, çok absürd bir davranışta bulunmadıkça da sıra dışı karakterini hep minnetle anarım.

kici boklu isak lar , etiketler , görkyers ler 100 mio oldugu yerde osimen 150 + ?? gider,
ben ama gitmek istedigini sanmiyorum

Afcon 2027 yazin oynanacak, ondan sonra da 2028 ile diger buyuk turnuvalar gibi her dort senede bir duzenlenecek.
Sirf bu yuzden +20m olmasi gerekiyor.

1 milyar verseler muadili yok napacaz? Sidiki gibi birini mi alacaz

Bonussuz 150 milyona satarım açıkcası. 2 sene etinden sütünden faydalandık 2 sene yaşlanmış halini aldığımızın 2 katına satıyosun bence gayet karlı bir iş

Neneye 25 denilen dünya da oshimen 100 nedir?

Bunlarda para yok kolpa

Stad gelirinden yoksunlar kaç yıldır

Osimheni 150 ye psg city united Liverpool Filan alabilir başka kimse alamaz

sezonda 2700 dk ustu alan yedeklerden 2 tane bir de yamala fitim

Barca götüne don alsın önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

100+Frankie + Araujo bence harika olur. Tam ihtiyacımız olan transferler. Sara'yı iyi bir fiyata satarız, İlkayı da göndeririz, Bernardo ya da Fernandes den biri de 10 numara, oh mis. Bir de Ugarte önlibero.

Geri
Üst Alt