GSC Haber Barcelona'dan Osimhen Teklifi: Galatasaray 150 Milyon Euro İstedi

Gitmek istemedigi surece yemisin parasini acikcasi.Bu kalitede ve bu aidiyette adami bidaha bulamayiz .Daha yeni bu forma ve arma icin elimden geleni yapicam dedi samimiyetinden de suphe eden yoktur. gyokeres x y z kim olursa olsun ne o kalitede ne o adamislikta olmaz yerine gelen o yuzden paralarini bi taraflarina sokup uzasinlar.

osimhen magnum çubuğundan çıkmış lamborghini bizim için. Bir daha böyle forvet bulamayız çekirge bu kadar çok zıplamaz arka arkaya. Bu yüzden bence ne kadar verirlerse versinler satmamalıyız kendi gitmek istemediği müddetçe.

Bahsedilen fiyatlara satilacak olsaydi napoli satardi

Eger osimhen ayrilmak isterse aldigimiz fiyata anca satilir diye düsünüyorum

150 ilk taksit mi? İlk taksit olarak istediysek olabilir.

80-100 bandinda bi fiyata Arsenal yahut Barcelona yolcusu olacak gibi Osimhen

100+oyuncu takası teklifine okey olmak lazım. Bizim capsizlar oyuncu bulana kadar elit kuluplerden ne kadar oyuncu çalarsak iyi

Oyuncu satmakta futbolun bir parcasi degerini bulursa her futbolcu satilsin derim ancak bu kadar gelirin oldugu yerde ornek veriyorum 130 a Osimhen satilsa 150-200 e yine tas gibi takim kurulabilir ayrica Leao gibi adamlara yonelmek lazim.

Arsenal eze ile 100m versin anca kurtarır. Oshimen genelde kendi çabası ile pozisyon yaratıyor avrupa maçlarında bizim takim goykeres e top taşıyamaz mevcut hali ile.

Olası muhtemel bu süreci maalesef Osimhen belirleyecektir. 100 falan makul rakamlar ama, 80 verilebiliyorsa ve Osimhen salın derse yapacak bir şey kalmaz. Tabii biz UCL'de iddialı oldukça ve Osimhen bağları zarar görmedikçi ki çok zor, futbolcunun kariyer yönetim düşüncesi dışında devam gözüyle bakıyorum.

150 ile yeni takım kurarız. Öne de iki yıllık Lewandowski.

Ciddi fiyatlara satılacaksa da, onu satmadan önce forvet alınması lazım. Yoksa herkes 'GS satıştan para kazandı' diye fiyatları iki katına çıkarır. İnşallah satılmaz.

Geri
Üst Alt