Barcelona'nın Harry Potter Paylaşımı

Orası doğru ama o Pedri denen herif şut çekse harika blokladı deriz :asd: Elemanın o kısa sürede o hareketi yapacağını kestirmek asıl zor olan. Hata varsa ilk feyki yiyen Marcaoya yazılır yazılırsa gol.
Aslında kestirmek çok da zor değil. Pedri'nin en çok yaptığı şey dar alanda arka arkaya ufak feykler atarak rakibi eksiltmesi. Pedri'nin 5 dakikalık bir videosunu izlemiş birisi o pozisyonda ilk tercihinin herkesi yatırmak olacağını bilir zaten, muhteşem bir yetenek. 😄 İşin önemli noktası ise Pedri öyle bir yetenek ki feyk deneyip başarısız olursa bile ters ayağıyla o topu bir şekilde tehlikeli bölgeye gönderebiliyor. Çok çabuk bir futbolcu. İzlemesi çooook keyifli birisi. Keşke biz de altyapımızdan böyle yetenekler çıkartabilsek.

Barcelona da eziklikte bizim eziklerden aşağı kalmamış. Ne büyük takımız.

ne var bunda yaw

kos koca barca yapmis

Bunların admin Galatasaraylı bir elemandı sanki? Hem kendi oyuncularını övüp hem Kerem'in reklamını yapıyor helal olsun :D

vallahi böyle akıl dolu zekice takılmalaları özlemişiz. Türk rakiplerimiz küfürden başka birşey bilmiyorken sıkıntı yok.

Valla şöyle 35-40’a satabilsek Kerem’i
Marcao’yu da 20-25 civarı
Cicaldau 10-12 gibi
Biraz abarttım tabi ama 65-75 arası bir gelir olsa ciddi iyi takviyeler yapabiliriz

Bizimkiler neden buna takıldı anlamıyorum. Bence harika bir gönderme olmuş Kerem ve bizim açımızdan. Barça sayfası da çok reklam yapmış. Zerre kızmadım.

Neyin kafasını yaşıyor bunlar yahu. Ciddi ciddi kerem komplexse sokmuş koskoca barcelonayi. Ayrıca bahsi geçen veled bu maçtaki golde yeteneğini kanıtladı lakin maçta kerem gibi etkisi yoktu. Kandasimiz Real Madrid gereken cevabı verecektir bunlara

Geri
Üst Alt