Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mi oynayayım Ahmet ?Berkanin da salakligi var ama gol guzel tabi berkanin 11 oynamasi sorgulanmali orasi ayri mevzu
Bugün iyiydi Berkan, o feyki nice futbolcular yer..Berkanin da salakligi var ama gol guzel tabi berkanin 11 oynamasi sorgulanmali orasi ayri mevzu
Haklı Rizespor falan laf sokuyordu zoruma gidiyordu. Barcelona laf atıyor kızmıyorum bile.Laf sokacaksa Barça soksun. O ne öyle elin tahiriyle tinercisiyle falan uğraşıyoruz.
Velet çok sağukkanlı yav nerede ne yapacağını çok iyi biliyor sanki bana 19 yaşında değil de 29 yaşında gibi oynuyor hayvan.Ulan ne can sıkıcı bir herif bu Pedri, ufacık boyundan büyük işler yapıyor resmen
Marcao yattiktan sonra yatmamaliydiBugün iyiydi Berkan, o feyki nice futbolcular yer..
Ulan ne can sıkıcı bir herif bu Pedri, ufacık boyundan büyük işler yapıyor resmen
Ayni seyi diyorumBen mi oynayayım Ahmet ?
Tabi Berkan oynayacak , sorgulanacak şey Berkan'ın 11 oynaması değil , oranın Taylan , Berkana bırakılması transfer döneminde.
Orası doğru ama o Pedri denen herif şut çekse harika blokladı derizMarcao yattiktan sonra yatmamaliydi
Dedim zaten guzel gol atti veletOrası doğru ama o Pedri denen herif şut çekse harika blokladı derizElemanın o kısa sürede o hareketi yapacağını kestirmek asıl zor olan. Hata varsa ilk feyki yiyen Marcaoya yazılır yazılırsa gol.