Barcelona'nın Harry Potter Paylaşımı

Ulan maç öncesi Traore değil sadece Pedri'den çekiniyorum demiştim öyle de oldu. Ayrıca Süper Lig 11.sine sahada 1 kişi üstünken attığın golle kazandığın maç için gereksiz işler..

Bölücükatalanspor. Hep Real madrid gölgesinde sürünün inşallah.

Berkanin da salakligi var ama gol guzel tabi berkanin 11 oynamasi sorgulanmali orasi ayri mevzu
Ben mi oynayayım Ahmet ?
Tabi Berkan oynayacak , sorgulanacak şey Berkan'ın 11 oynaması değil , oranın Taylan , Berkana bırakılması transfer döneminde.

Ansu fati yoktu neyseki 😂😂😂

Kereme yaradı

Oha lan nekadar dert etmişler : D barça da eziklik yaparmış yaw

Biz şimdi bunlara cevap veremiyoruz seneye bir daha gelin itler sizin neyinize şampiyonlar ligi Messi olmayınca gördük köy takımı sizi

En azından köy takımı Rangers gibi kedi resmi koyamadılar. Besiktas fenere hiç gelmiyorum o çingenelerin görünce Barcelona kaliteli birsey yapmış en azından

Madrid hafta sonu gelirsin o baska

hesabı jknin admini ele geçirdi herhalde. Kral hafta başı iyi saplamıştı ruh ikizlerine gsdfsgd

Marcao yattiktan sonra yatmamaliydi
Orası doğru ama o Pedri denen herif şut çekse harika blokladı deriz :asd: Elemanın o kısa sürede o hareketi yapacağını kestirmek asıl zor olan. Hata varsa ilk feyki yiyen Marcaoya yazılır yazılırsa gol.

Oğlum manyak misiniz kerem ligde 20 gol 20 asist yapsa bu reklamı olmazdı . Düne kadar 3. Ligde oynayan adama Barça gönderme yapıyor daha ne olsun

Geri
Üst Alt