GSC Haber Barış Alper: "Hocamızın bize verdiği taktikleri sahaya yansıtabilseydik belki de farklı bir gece olacaktı"

spiker öyle bir övdü sanarsın maçı bu aldı rezalet paslarıyla içine etti maç boyu her şeyin anca boğa gibi güreşiyor ben beğenmiyorum böyle futbolcu. Osimhen'i golde iteklemesi de son derece iticiydi gol attın yıldız oldun sanma hala yeteneğin yok ve sırıtıyorsun.

HCCLhFrWIAAfYVg
Burda topu osiye atsalar maç bu duruma gelmezdi

o adam ne taktik verecek yav her yapılan işte cb güzellemesi yaptıkları gibi sen de her röpotajında hocamız da hocamız. Gerçi verse de sen anlamamışsıdır

yürüyen heriflerin 3'te 1'i para kazanan heriflere bişey diyecek değilim, barış'ın kendini tek kötü duruma sokması kendini kaf dağında sanıp o siyah ekranı paylaşması oldu. yoksa şöyle futbol akıllarıyla idare edilen kulüpte avrupa'da bile performans verebilen yerli futbolcu omuzlarda taşınır ancak. inşallah bu akşamdan sonra o da gerekli dersleri alır, cin olmadan adam çarpmanın lüzumu yok.

evet okan düşmanları ne diyeceksiniz
skor tutmayı öğrenmeli. Osimhen dışında neden diğer oyunculardan verim alamadığını sorgulamalı. Ek olarak neden 10 maçta 1 maç iyi 1 maç vasat geri kalan 8 maç kötüyüz bunu da bir düşünmeli.

skor tutmayı öğrenmeli. Osimhen dışında neden diğer oyunculardan verim alamadığını sorgulamalı. Ek olarak neden 10 maçta 1 maç iyi 1 maç vasat geri kalan 8 maç kötüyüz bunu da bir düşünmeli.
demek ki topcular uygulayamıyormus sinan bey

Fiziksel ayakta kalmasi disinda bence cok kötü oynadi baris

En az üc tane atagi rakibi eksik yakalamis olmamiza ragmen yanlis pas tercihleri ile sonlandiramadi

Fizigi iyi oldugu icin ayakta kaldi ve bu sekilde katki verdi takima yoksa final paslari falan cok kötüydü bana göre

Fiziksel ayakta kalmasi disinda bence cok kötü oynadi baris

En az üc tane atagi rakibi eksik yakalamis olmamiza ragmen yanlis pas tercihleri ile sonlandiramadi

Fizigi iyi oldugu icin ayakta kaldi ve bu sekilde katki verdi takima yoksa final paslari falan cok kötüydü bana göre
Zaten başka espirisi yok ki Barışın? tamamen fizik ve inanılmaz güçlü olması ile fark yaratıyor ama onu koyamadığı zamanda sönüp kalıyor.

Bu arada bunu sadece Barış'a yüklemekte doğru olmaz, bu taktik ve oyun planı ile ilgili, yoksa Osimhen dışında verim alabildiğimiz adam yok, zaten o da kendi canavarlığı ile hallediyor işi.

Hocan maçta süreye oynayın yerde yatın oyunu soğutun dediyse onun, demeyip siz onu doğaçlama yaptıysanız sizin aptallığınız bu gece. Bu geceyi zehir ettiniz. Elenmemizi o kadar çok istedim ki anlatamam. ne siz ne teknik heyet haketmiyor. Belki ihale birine çıkar diye çok istedim yalan yok. Yazık size güvenen taraftara başka da ki şeye acımıyorum yazıklar olsun

Fizik 9/10
Teknik 6.5 /10
Mücadele 10/10

Anlatsana hocan ne taktikler öğretti tüm Türkiye onu merak ediyor

Geri
Üst Alt