Tier 1 Barış Alper Yılmaz Ayrılma İsteğini Yineledi İddiası

35 milyon pound + Keçiören payı + 2 sene içinde Tr liginden başka takıma giderse 30 milyon tazminat 3 sene içinde giderse 20 milyon tazminat

Illa gitmek istiyorsa istenilen şartları harfiyen yerine getirsin.

yabancı sınırının sonucu işte barışı severim ama bizi sıkıştırıyor 2 senedir son gün yapıyorlar bilerek zaten günü kurtarma derdinde yönetim ilerisi için plan yok barışda bunu biliyor. geçen seneyi affettik ama bu senein affı yok defolsun gitsin. Maaş istiyorsan adam gibi maaşımı yükseltin desin.

sana yalvarıyorum barış bizimle kalll

Üstelik Leao, Barış'ın verdiği katkının yarısını veremez. Leao salt hücumcu. Barış hem hücumda var, hem savunmada. Takımı 90 dakika ayakta tutuyor üstelik.

Leao 50 ise, Barış'ın 80-100 etmesi lazım.

Bence salalım gitsin, kalmak istemiyor daha fazla eğilmeye gerek yok.

yabancı sınırının sonucu işte barışı severim ama bizi sıkıştırıyor 2 senedir son gün yapıyorlar bilerek zaten günü kurtarma derdinde yönetim ilerisi için plan yok barışda bunu biliyor. geçen seneyi affettik ama bu senein affı yok defolsun gitsin. Maaş istiyorsan adam gibi maaşımı yükseltin desin.
Yani diyorsun ki, ayrılmak niyetini 1 ay önce bildirseydi, yerini şimdiye doldurduk!..Cümle kendi içinde çelişiyor.

Acar yönetimimiz ve hocamız planlamanın bile daha başında; hatta planlama diye bir şey yok, doğaçlama fırsat kovalayacağız yine.

Geri
Üst Alt