- 18 Mayıs 2011
- 22.610
- 12.260
- 1.873
Leo yerine ben de lang ı tercih edebilirim. Ancak 35 e barış satıp 30 a lang almak da akıl karı değil bence...Leao yerine Lang
Digerlerini bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leo yerine ben de lang ı tercih edebilirim. Ancak 35 e barış satıp 30 a lang almak da akıl karı değil bence...Leao yerine Lang
Digerlerini bilemem
15 e lang a razıyım ben ama barış ın gitmesine 30 lara falan razı değilim.. rıza da göstermem15’e langı alırım
Ennn fazla 35 levom15 e lang a razıyım ben ama barış ın gitmesine 30 lara falan razı değilim.. rıza da göstermem![]()
Muradım sence neresinden tutulmalı, bir fikrin var sankiLig bu sezon daha zor olacak gibi.Barış'ı kadroda tutmak gerek..
Kadın olsa 1 fikrim olabilirdi bu konuylaMuradım sence neresinden tutulmalı, bir fikrin var sanki![]()
Agam onun kadar oynamamış topçuya 40 50 verecez ne gerek var? Bu kalsın o zamanEnnn fazla 35 levom
sana yalvarıyorum barış bizimle kalll
Maaşı nerede max 4 Milyon yav.sana yalvarıyorum barış bizimle kalll
Yani diyorsun ki, ayrılmak niyetini 1 ay önce bildirseydi, yerini şimdiye doldurduk!..Cümle kendi içinde çelişiyor.yabancı sınırının sonucu işte barışı severim ama bizi sıkıştırıyor 2 senedir son gün yapıyorlar bilerek zaten günü kurtarma derdinde yönetim ilerisi için plan yok barışda bunu biliyor. geçen seneyi affettik ama bu senein affı yok defolsun gitsin. Maaş istiyorsan adam gibi maaşımı yükseltin desin.